středa 29. srpna 2018

Ponorne cerpadlo

Ponorné čerpadlá na vodu – široký výber za skvelé ceny na eshope Aquamonts! K dispozícii s úzkym i štandardným vrtom. Klasicky se ponorná čerpadla používají všude tam, kde je třeba ponořit jednotku přímo do čerpané kapaliny. Vyberajte ponorné čerpadlá u špecialistov na čerpadlá a čerpaciu techniku.


Nechceme totiž pouze prodávat čerpadla, ale chceme pomáhat s tím, čemu rozumíme a co nás baví. Vždy děláme všechno pro to, aby výběr, nákup a používání čerpadla byly bez starostí. Nejlepší čerpadlo je totiž takové, o které se nemusíte starat.


C z vrtů a studní až do převýšení metrů. Vybírejte ponorná čerpadla u specialistů na čerpadla a čerpací techniku. Ponorná čerpadla do studen a vrtů jsou opratřena atestem na trvalý styk s pitnu vodou. Internetový obchod s nabídkou čerpadel do vrtů a vrtaných studní.


E-SHOP JE STÁLE V PROVOZU. Průměrná doba doručení je nyní až dny. Momentální zpoždění je z důvodu výrazně většího počtu objednávek během Velikonočních svátků. Vyberajte si Čerpadlá podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Výběrem vhodného čerpadla do vrtané studny získáte roky bezstarostného provozu a pohodlného fungování vaší domácnosti. Klasicky sa ponorné čerpadlá používajú všade tam, kde je potrebné ponoriť jednotku priamo do čerpanej kvapaliny. Chcete najít udržitelný způsob, jak využít nashromážděnou dešťovou vodu k zavlažování rostlin? Potřebujete rychle a snadno přesunout vodu z bodu A do bodu B? Pak je toto ponorné elektrické čerpadlo pro vás dobrou volbou. Robustní, pevné a stabilní.


Ponorne cerpadlo

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Zahradní čerpadla a elektronická tlaková čerpadla – vhodná pro pohodlné a bezpečné zavlažování se zavlažovači, tryskami, sprchami a systémem Micro-Drip. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Vybrať si môžete ponorné čerpadlo na čerpanie vody z pivnice, bazénov či nádrží alebo povrchové elektrické čerpadlo , ktoré je možné použiť napríklad na čerpanie vodovodnej alebo dažďovej vody.


Hlbinné tlakové čerpadlo má väčší výtlak a dokáže tak vyčerpať vodu z väčšej hĺbky. Ponorné tlakové čerpadlo sa používa typicky do vŕtané studne na vodu pre zásobovanie domácnosti, hlbokých a úzkych vrtov, čomu zodpovedá aj charakteristická konštrukcie. Výrazem ponorné čerpadlo se dnes rozumí většinou soustrojí čerpadlo -elektromotor. Ruche 2T – ponorné vibrační čerpadlo (Malyš) – se výborně uplatní při zavlažování zahra zásobování chat a chalup vodou a podobně.


Vnější rozměry čerpadla Ruche 2T umožňují čerpat vodu z vrtu, jedná se o čerpadlo s horním sáním. Ponorné (štvor-palcové) vretenové čerpadlo DIPPER s plavákom sa výborne hodí na bežné polievanie záhrady, keď že má toto ponorné čerpadlo plavák, nemusíte riešiť ochranu behu na sucho. Tým, že je ponorné čerpadlo vretenové, je možné ho použiť aj do čerstvých a nových studní či vrtov. Netlakové ponorné čerpadlo sa používa na prečerpávanie vody z jedného miesta na druhé. Tlakové ponorné čerpadlo je vhodné na zavlažovanie či postrek.


Ponorne cerpadlo

V našem e-shopu najdete širokou nabídku čerpadel a domácích vodáren pro Váš dům a zahradu. U každého druhu doporučení pro výběr a průvodce výběrem čerpadla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky