pondělí 27. srpna 2018

Koralux linear max

Elektrické topné těleso se připojuje na pevný el. Jsou osazena elektrickým topným tělesem vybaveným omezovačem teploty a naplněna nemrznoucí směsí, což umožňuje použití v objektech s předpokládaným poklesem teploty do -°C. Těleso je upravené pro spodní středové připojení s připojovací roztečí mm. Otopná tělesa jsou dodávaná se sadou pro upevnění na stěnu včetně odvzdušňovací a zaslepovací zátky.


The connecting pitch is derived from the length of the radiator. The radiators are delivered with a set for wall mounting, including an air vent and blanking plugs. They have a bottom middle connection with connecting pitch mm. Find out all of the information about the KORADO, a. Contact a supplier or the parent company directly to get a quote or to find out a price or your closest point of sale.


Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. KORALUX LINEAR MAX – M - trubkové otopné těleso se středovým připojením.


Nakupujte od specialisty na Topení a ohřev vody Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Osobný odber je opäť obnovený. Ak je to však možné prosíme Vás o voľbu dopravy kuriérom a platbu prevodom, znížili sme pre Vás hodnotu objednávky pre dopravu zadarmo iba na EUR. Hodnocení produktu: (). KORADO Vám predstavuje novú kolekciu kúpeľňových rúrkových vykurovacích telies.


Vďaka novým výrobným technológiam su teraz vykurovacie telesá KORALUX dostupnejšie ešte väčšej skupine zákazníkov. Novinkou sú produktové rady, ktoré úplne pokryjú nároky. Трубчатые отопительные приборы koralux linear max изготавливаются из закрытых стальных профилей d образного сечения и ровных трубок.


Koralux linear max

Luxusní trubková otopná tělesa pro maximální tepelný výkon se spodním krajním připojením. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Rozteč připojení na otopnou soustavu je odvozena z délky otopného tělesa. Koupelny a topení kvalitně a levně. Držáky toaletního papíru. Der Anschlussabstand an das Heizungssystem ist von der Körperlänge abhängig.


Koralux linear max

Право на технически промени. Vás dovolujeme informovat o aktuálním stavu dodávek a objednávek našeho e-shopu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online: v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Spodní středové připojení s připojovací roztečí mm.


Trubková otopná tělesa KORALUX jsou určena především k vytápění koupelen, WC, kuchyní a místností s obdobným charakterem. Díky své konstrukci jsou použitelná v teplovodních otopných soustavách s nuceným i samotížným oběhem teplonosné látky. Luxurious towel rail radiators for maximum heat output with bottom side connection.


Koralux linear max

Estetické středové připojení. Korado koralux linear MAX. Teleso je upravené pre spodné stredové pripojenie s pripojovacou roztečou mm.


Vykurovacie telesá sú dodávané so sadou pre upevnenie na stenu vrátane odvzdušňovacej a zaslepovacej zátky. Sú osadené elektrickým vykurovacím telesom vybaveným obmedzovačom teploty a naplnená nemrznúcou zmesou, čo umožňuje použitie v objektoch s predpokladaným poklesom teploty do -° C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky