úterý 14. srpna 2018

Radiátory purmo

Deskové radiátory Purmo jsou vkusné a atraktivní. Jednotlivé typy lehce zapadnou do celkového vzhledu pokojů, v nichž jsou nainstalovány. Kromě obvyklých radiátorů s profilovanou čelní deskou mohou zvlášť nároční zákazníci zvolit radiátor s hladkou přední deskou Purmo Plan. The PURMO Flores towel rail is a circular rail with ‘D’ shaped uprights.


It is PURMO ’s most cost effective alternative to conventional radiators.

It is available in white, colour or chrome plated. Boční kryty, profilované ve tvaru oblouku, lámou syrovost plochých povrchů a rovných linií. Panelové radiátory Purmo sú estetické a hodia sa ideálne do vzhľadu miestnosti, v ktorej sú nainštalované. Okrem radiátorov s predným profilovaným panelom, klienti s vyššími požiadavkami si môžu vybrať radiátor s hladkým predným panelom Purmo Plan. Podmienky záruky pre oceľové panelové radiátory značky PURMO.


Otopná desková tělesa PURMO jsou určena k montáži do systému ústředního vytápění s maximálním provozním přetlakem 1MPa (MPa pro Purmo Planora) a ve kterých se používá teplonosná látka voda o maximální přípustné provozní teplotě 1°C. Maximálně přípustný přetlak během zkoušky těsnosti instalace.

Tērauda apkures radiatori PURMO tiek laisti apgrozībā un pieejami tirdzniecībā, pamatojoties uz Eiropas Parlamenta un Padomes Regulu (ES) Nr. Kvalitní radiátory od výrobce Purmo za příznivé ceny! Přesvědčte se sami a prozkoumejte naší pestrou nabídku. Oceľové pásy po boku radiátora môžu byt ploché, ale najčastejšie bývajú ryhované.


Niektoré radiátory sú obojstranné, to platí v našom prípade pre Stellrad radiátor. To znamená, že na stenu sa upevnujú. Kompletná ponuka panelových radiátorov značky PURMO. V našej ponuke nájdete prevedenie PURMO C - s bočným pripojením, PURMO CV - so spodným pripojením. Rôzne typy radiátorov PURMO C1 PURMO CV1 PURMO C2 PURMO CV2 PURMO CPURMO CV2 PURMO C3 PURMO CVza najnižšie ceny na trhu.


Dnes se jedná již o zastaralý typ radiátoru. Vyskytoval se především v minulém století. Jedná se především o žebrové radiátory , které byly z litiny.


Tyto radiátory obsahují 3x více vody než radiátory deskové, v praxi to znamená, že se pomalu nahřívají, ale také pomalu ochlazují. Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné stěny KORATHERM. Installation of two new purmo rads with mistral thermostatic rad valves.

Vybavené sú bočnými krytmi a horným krytom typu grill. Vám poradí, ako vyberať Radiátory. Klasické, tradičné: radiátory , ktoré poznáme zo školských čias či verejných budov.


Zvyčajne sú stĺpcového charakteru a vyrobené zo zliatiny či ocele. Základní rozdělení deskových radiátorů je podle způsobu jejich připojení a to radiátory klasik K tj radiátory s boční připojením a deskové radiátory typ VK ( ventil komplakt ) což jsou radiátory se spodním připojením. Radiátory ako také sa delia do viacerých špecifických kategórií. Základní princip radiátoru spočívá v jeho akumulaci topným médiem a následého uvolňování do jeho okolí. Internetový obcho dovoz pre celé slovensko.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. KORAD – panelové radiátory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky