středa 8. srpna 2018

Anodová tyč do bojleru

V naší nabídce naleznete anodové tyče, těsnění a další příslušenství pro většinu kotlů. Anódové tyče pre bojler, anody do bojlerov,proti vodnemu kamenu. Nabízíme kvalitní, anodové tyče různých průměrů, délky, připojení.


Vhodné pro většinu značek bojlerů. Zboží v nabídce máme skladem. Uvnitř bojleru je dále tzv. Ta vzniká na rozhraní dvou rozdílných kovů. Anodová tyč slouží k omezení tzv.


Anoda je záměrně vyrobena z takového kovu (Mg, Al, …), který se „rozpouští“ lépe a dříve než zbylé části. Přesně tak, anodová tyč na ochranu proti korozi samotného tělesa bojleru. Já, u bojleru Tatramat na anodovou tyč úspěšně kašlu asi deset let.


Do čištění bojleru se teda možná pustím, ale až v létě :). Do bojlerov DZD Dražice a Tatramat. Z týchto materiálov sa do vody neuvoľňujú nijaké látky. Závit průměr M, tento náhradní díl je nejčastěji používán u bojleru značky TATRAMAT , ELECTROLUX , AEG , atd. Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz anodová tyč do bojleru tatramat od prověřených obchodů a společností.


Denní aktualizace a srovnání cen i služeb. Do porovnávače Vložit poznámku Položit dotaz Vytisknout. K čemu slouží anodová tyč ? Má funkci ochrany proti elektrolytické korozi a postupně se spotřebovává. Její životnost se pohybuje v závislosti na kvalitě vody v rozmezí od 1roku až do let.


V krátkém videu uvidíte, jak vypadá nová anodový tyč oproti použité. Ve vodě, která tvoří elektrolyt, vznikne elektrický článek, měď -ocel. Při demontáži příruby bojleru se vždy doporučuje anodovou tyč vyměnit. Vnější závit M(délka závitu 30mm).


TECHNOPLUS ELECTRIC, s. Anóda - anódová tyč do bojlera na ochranu pred koróziou zásobníka vody, rýchle dodanie, spoľahlivý obchod Preskočiť na obsah Tel. Anoda - anodová tyč do bojleru na ochranu před korozí zásobníku vody, rychlé dodání, spolehlivý obchod Přeskočit na obsah Tel. ANODOVÁ TYČ TATRAMAT, DZD DRAŽICE 2x 175mm M8x25mm, do bojleru.


Anodová tyč do bojleru

Pro zajištění delší životnosti našich ohřívačů vody je zapotřebí splňovat základní povinnosti: – pravidelné kontroly a. To co potřebujete se jmenuje hořčíková (magnesiová) anoda ( elektroda). Nejčastěji používanou metodou ochrany kovu před elektrochemickou korozí je tzv. Hořčíková (obětovaná) anoda. Titanová anoda do bojleru TUV posts 21. Bojler - ubývání anodové tyče a tvoření usazenin.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Odpovědět na otázku Zpět do rubriky Hlavní strana poradny Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky