pondělí 27. srpna 2018

Viadrus kalor

Kalor radiators are the most classic common type of cast-iron radiators. It is very easy to use them for replacement or add-on in case of heating system reconstruction. The size, connection spacing, shape – all is the same as the years before. It works in natural and forced circulation heating systems - depending on pipe sizing and.


This type could be used without problems also as replacements or supplements of heating units during reconstructions of older heating systems. Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami.

Nyní bez nutnosti zavěšování na zeď. KALOR , KALOR ir TERMO yra patalpų klasikinis šildymo sprendimas. Kč bez DPH 42Kč s DPH.


Podstavec otopných těles KALOR a KALOR 3. Lijevano-željezni kotao na ugljen i pelete s kontrolom putem interneta. Kotao za ekonomično i ekološk. Visit the post for more. As standard it is delivered in ten sections but its modular design means that it can be sized as per your requirements.


The Kalor is a classic styled cast-iron radiator.

This wall mounted radiator is available in a industrial look where a clear finish is applied to its sand blasted or untouched cast-iron finish and a wide range of RAL colours. The radiator comes with end bottom connections to. Kalor představuje inovaci klasického typu Kalor s předním žebrem rozšířeným do čelní panelové plochy.


Viadrus – Bohemia R Details. Tento typ radiátoru je díky standardizované rozměrové řadě bez problémů použitelný na výměnu nebo. Sestava WEMEFA - sada č. Ketiniai radiatoriai KALOR - tai klasikinis patalpų šildymo sprendimas. Kalor radijatori su najpopularnija vrsta klasičnih radijatora od lijevanog željeza. Ovi radijatori se mogu koristiti kao dodatak ili zamjena grijaćim jedinicama prilikom rekonstrukcije starih sustava grijanja.


Litinové žebrové radiátory, neboli litinové článkové radiátory jsou na našem trhu nejdelším účastníkem. VIADRUS ,,,podstavec,otopnych,teles, viadrus,kalor. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


Jejich odhadovaná životnost je - let. V rámci výrobního procesu a jejich konstrukce se tyto radiátory nechají uzpůsobit dle potřeby na jednotlivý počet požadovaných litinových článků a to dodatečným přidáním, nebo jejich odebráním. Do produktové řady patří litinové kotle na tuhá paliva, plynové a olejové kotle s litinovým výměníkem a litinové radiátory.


Radiatoriai yra ypač tvirti ir ilgaamžiai, beveik nereaguoja į šilumnešio. Jedeme naplno a doručujeme expresně. Ro la un pret avantajos. Livrare prompta in toata tara.

Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Tyto radiátory jsou, s dlouhodobě ověřenou konstrukcí článků vyrobených z kvalitní litiny, odlévané v naší vlastní slévárně.


Radiátory KALOR jsou klasickým řešením vytápění vašich interiérů. Jsou bezproblémovou náhradou nebo doplněním radiátorů při rekonstrukci stávajících samotížných otopných systémů i systémů s nuceným oběhem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky