pondělí 6. srpna 2018

Pojistný ventil

V domácnosti lze pojistný či přetlakový ventil nejčastěji použít u systému topení kotlem nebo například u bojleru. Dle druhu použití musíte zvolit i typ pojistného ventilu, důležitý je zejména tlak udávaný v barech, na který je odlehčovací ventil konstruován. Tento údaj naleznete u každého produktu. Jejich úkolem je chránit zdroj tepla a otopnou soustavu nebo soustavu pro ohřev vody proti nedovolenému přetlaku.


Naším oborem jsou pojistné ventily. Pojistné ventily slouží k ochraně zařízení v systému. Nabízíme pojistné ventily k bojleru pro tlak – bar STENO a CALEFFI, regulátory tlaku vody a kompenzátory. Materiál pochromovaná mosaz. Odpouští se většinou do volného prostoru, hořlavé plyny do bezpečného prostoru, zemní plyn např.


Průmyslový pojistný ventil nastavitelný. Používá se na tlakových nádobách, kotlích, v topných systémech, ohřívačích, a všech systémech, které je třeba chránit před. V této sekci naleznete nabídku pojistných ventilů. Montáž se provádí zašroubováním pomocí závitu G. Pojistný ventil je náhradní díl ohřívačů vody nebo kotlů.


Kuželka je do sedla přitlačována tlakem pružiny, kterou lze nastavovat otevírací přetlak. V případě nutnosti je možné ventil otevřít ruční páčkou (hlava A). Určeno pro páru, plyny a kapaliny.


V nerezovém provedení vhodné i pro jiná media s přihlédnutím k odolnosti. Pro jištění tlakových nádob a jiných tlakových zařízení proti nedovolenému stoupnutí provozního přetlaku, pro neagresivní plyny a páry. Uplatnění tento pojistný ventil nalezne například v odvětvích energetiky a tlakových zařízení v průmyslu.


Pro detailní informace si můžete prohlédnout katalogový list níže. Aby ohřívač vody - bojler - správně fungoval, tak jak má a ohříval vodu bez rizika poškození, musí mít pojistný ventil proti nepřípustnému překročení tlaku vody. Ten má dvě funkce - pomocí zpětného ventilu (zpětné klapky) brání protlačení teplé vody zpět do vodovodního řádu při. Jeho otevírací přetlak musí být vždy nižší než povolený tlak nádoby. Nacházejí uplatnění v zařízeních pro topení, chlazení a otopných či chladicích systémech.


Je důležité, aby ji získat v souladu se specifikacemi topného zařízení. Osobní zlepšení, stejně jako správně zvolen ventil může zcela přerušit cyklus kotle práce, a učinit z něj nebezpečné. K jištění tlakových nádob a jiných tlakových zařízení proti překročení stanoveného tlaku, pro vodu a vzduch, na. Hydraulický průmyslový tlakový pojistný ventil nepřímo řízený, nominální velikosti: NG(CETOP 3) a NFPA D0 NG(CETOP 5) a NFPA D0 který určuje variabilní průtok. K personalizaci obsahu, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie.


Pojistný ventil

Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média a analýzy. Nastavitelný pojistný ventil 0-1Bar s manometrem. Dobrý den, mám tento ventil nyní zkušebně na natlakované kyvetě, kde už třetí den drží stále stejný tlak. W60RT: pojistný ventil s přivařovacími konci – cod. PVC hadičku a šup s tím do odpadu.


Vše je ok, tak to má být. Hadička může být i několik metrů dlouhá a do kopce. To je proto, že když zapomenete nadobu vylít, třeba proto, že jste na dovolené, tak ve sklepě naleznete po návratu jezírko. Sou částí pojistného ventilu je zp ětný ventil „B“, který zabraňuje zpětnému proudění vody do rozvodu vody, když tlak vody v rozvodu poklesne. Nabízíme pneumatické válce a ventily, elektromagnetické ventily, regulátory tlaku, filtry a maznice VESTA.


Pojistný ventil

Tam není jeden ventil ale dva. Zpětný ventil je proti tomu aby se voda tlačila zpátky do řádu. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.


Pro výrobu oddělovací membrány používáme osvědčenou EPDM pryž, vyznačující se nízkou hořlavostí a stabilní odolností proti nepříznivým vlivům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky