čtvrtek 23. srpna 2018

Isover 140

Isover Timber Frame Roll range is a high performance glass mineral wool supplied in 9 1and 140mm thicknesses. A glass mineral wool slab providing thermal and acoustic insulation for timber floors and external and separating walls to help meet Part L Building Regulations (England and Wales) and Section (Scotland). Building regulations Helps to meet the requirements of UK thermal building regulations.


Recycled content Timber Frame Batt is manufactured from up to recycled glass. Desky Isover UNI (dříve pod názvem Orsil UNI) jsou vhodné pro nezatížené izolace vnějších stěn (provětrávaných fasád pod obklad s vkládáním izolantu do kazet nebo do roštů), dále pro izolace šikmých střech, stropů, podhledů a dalších lehkých sendvičových konstrukcí.

Role Isover DOMO PLUS jsou vhodné pro jakékoli tepelné, zvukové, nezatížené izolace pro zabudování do konstrukcí zavěšených pohledů, k izolaci dutin (zvýšení protihlukové izolace), i na nepochůzí stropní konstrukce. Desky Isover T jsou určeny k provádění tepelných, zvukových a protipožárních izolací jednoplášťových plochých střech. Podrobné mechanické parametry včetně pevnosti lokálního. Izolační desky Isover EPS GreyWall jsou grafitovým izolantem nové generace se zvýšeným izolačním účinkem.


Desky obsahují nanočástice grafitu, který odráží teplo zpět k jeho zdroji a tak zvyšují izolační účinek. Desky Isover ORSIK jsou vhodné pro nezatížené tepelné, zvukové a protipožární izolace především šikmých střech s vkládáním mezi krokve i do přídavného roštu, do příček, izolací dřevěných stropů, podhledů i dutin. Isover Cladding Roll provides improved thermal and acoustic performance for metallic wall and roof applications. Declared thermal conductivity of 0.

With a stable fibre structure, the flexible batt easily fits in 600mm stud centres with no additional fixings making installation convenient. Hodnotilo zákazníků, kteří zakoupili Isover UNIROL PROFI 1mm Evžen L. Příznivá cena, kvalitní izolace, Mohu jen doporučit. Nejlepší produkt na trhu! Isover acoustic partition roll is a large available in a range of thickness APR 25mm, APR 75mm, APR100mm.


To get the information on acoustic partition roll (APR) insulation range directly from the ISOVER insulation manufacturer click here. If this is not what you are looking for, the Isover brand has a wide number of options to suit your build. ISOVER CLIMPIPE Section AluHVAC - Thermal insulation for Pipework Designed to provide thermal insulation of pipework, ISOVER CLIMPIPE Sections are strong, lightweight pre-formed ‘snap on’ sections with a reinforced aluminium foil facing and a self-adhesive overlap to help ensure a strong vapour barrier. Isover Spacesaver Insulation Roll Combi-Cut – 9. Isover TF PROFI 1mm 100xmm fasádní izolace bal=(1) m2.


Izolačné dosky ISOVER EPS NEOFLOOR 10 vyrobené z EPS s grafitom, určené pre zateplenie podláh a aplikácie s najvyššími nárokmi na účinnosť izolácie a vysokú pevnosť. Prostredníctvom rodiny produktov Styroduru ponúka spoločnosť BASF ideálne riešenie takmer pre každú izoláciu. Spoľahlivá, bezpečná a ekologická tepelná izolácia na zateplenie stropu, strechy, fasády, podlahy, podhľadov, suterénu.


Vhodná do nízkoenergetických domov. See you in the New Year. OPENING TIMES Monday - Friday: 7. Isover Protect BSF Intumescent Paint.

The Wisp Edinburgh EH1. Designed to be very thick and thixotropic and is used in order to create greater dry layer thicknesses. Compare this product to another (up to items) Quantity (Tub) Add. Dobrý den, chystáme se zateplovat půdní vestavbu s ISOVER ( ORSIL ) UNI 1mm o celkové ploše 2m můžete mi prosím učinit cenovou nabídku s dopravou do Klatov?


Případně ještě ISOVER DOMO PLUS 1mm, taktéž 2m2. Tā ir gaisu caurlaidīga, ugunsdroša, ķīmiski neitrāla, tīra no pesticīdiem un alergēniem, izturīga, droša pret puvi un trūdēšanu, un tajā nevairojas kaitēkļi. ISOVER SK-C ir mīksta, apšūta minerālvates loksne, kas iepakota ruļļos.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky