úterý 14. srpna 2018

Projasnovac vody

Přípravek funguje jako velmi účinný vločkovač. Funguje jako velmi účinný vločkovač. Oproti vločkovači účinkuje i při nižších teplotách a nižších hodnotách pH. Spolehlivě a bez problémů odstraňuje zákaly, dodá matné bazénové vodě jiskru, účinně napomáhá při odstraňování nečistot z vody a významně zvyšuje účinnost filtrace. Oproti jiným „vločkovačům“ účinkuje i při nižších teplotách.


Tlamovci v akváriu - Miroslav Kraut. Velice prakticky podaná akvaristická příručka, určená všem zájemcům o chov těchto často barevně atraktivních a přitom poměrně nenáročných ryb. Aquamar lze použít na již vzniklé zakalení bazénové vody , ale taky pro preventivní dávkování. Projasňovač je oblíben pro svoje snadné dávkování a rychlý nástup účinku. Preventivní dávkování malého množství vločkovače zamezuje vzniku zakalení vody , čímž předejdete nutnosti šokových dávek bazénové chemie.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Projasnovac vody

Po aplikaci na sebe nabalí mechanické nečistoty, které pak jednoduše ze dna vysajete. Dávku projasňovače volte v intervalu až 1ml na 10. Svými vlastnostmi skvěle doplňuje účinky chlornanu sodného.


Lze používat preventivně a snadno se dávkuje. Hračky do vody Zahradný nábytok Masážne prístroje Doplnky Ostatné HĽADAJ. Pomôžeme Vám s nákupom.


Upozornění Kvůli zamezení mezilidského kontaktu je nyní možné platit pouze předem bankovním převodem nebo pomocí platební karty. Dávkování: Dávkování je závislé na kvalitě vody v bazénu. Dle intenzity zákalu použijte 4-ml přípravku na m³ vody. Při spuštěné filtraci přípravek pomalu vlévejte do skimmeru nebo jej rozpusťte v nádobě s vodou a rozptylte po hladině.


Poté nepřetržitě filtrujte minimálně den. Potřebnou dávku přípravku rozmíchejte v litrech vody v umělohmotné nádobě, uveďte do chodu filtrační zařízení a pomalu vlijte do sběrače (skimmeru) nebo rovnoměrně rozlijte po hladině. Sada na projasnění zelené vody pro akvária biOrb. Balení obsahuje náplň do filtru a instrukce k použití.


Náplň odstraní řasy během 7-dnů. Další slevy bazénů a doplňků na Kupi. Návod k použití: Před použitím je nutno upravit pH na hodnotu 0-4. Potřebnou dávku jednoduše nalijte podél hrany bazénu do vody v blízkosti otvoru sběrače nečistot (skimmeru) za chodu filtrace. Filtraci nechte běžet několik.


K udržování stabilní hladiny volného chloru a pro celosezónní dezinfekci bazénové vody vyzkoušejte Savo Chlorové tablety. Pokud vás trápí zakalená voda, sáhněte po přípravku Savo Vločkovač. Home Pond bakterie do jezírek tvoří desítky druhů koncertovaných bakterií určených přímo do vodního prostředí jezírek, kde odbourávají živiny a vytváří biologickou rovnováhu zdravého a čistého jezírka.


Po mnohaletých zkušenostech a testování pečlivě volíme bakterie do jezírek vhodné do našich klimatických podmínek. Prípravok Azuro Prejasňovač patrí do novej generácie flokulantov – „vločkovačov“. Používáme druhy bakterií.


Oproti iným „vločkovačom“ účinkuje aj pri nižších teplotách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky