úterý 15. ledna 2019

Vzduchotechnika mladá boleslav

Vzduchotechnika mladá boleslav

HASKO - vzduchotechika a klimatizace. Dodávka a montáž vzduchotechnického zařízení pro všechny obory jak v průmyslu, tak i ve zdravotnictví, občanské a sociální vybavenosti. Provádíme montáže vzduchotechniky.


Vyrábíme vlastní řadu vzduchotechnických komponent, Montujeme klimatizace a tepelná čerpadla. Nabízíme především dodávku a montáž kompletních vzduchotechnických zařízení. Pořiďte si domů klimatizace, ventilátory, čističky vzduchu, topidla nebo odvlhčovače vzduchu, které spadají do vzduchotechniky.


Klimatizace okenní, parapetní, nástěnné, ventilátory průmyslové, potrubní, stropní a mnohé další typy, vhodné do domů i firem. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Zabezpečujeme měření a regulace, ÚT.


Vyhotovení revizních zpráv, servis záruční. Zajišťujeme kompletní dodávky vzduchotechnických a klimatizačních jednotek, včetně vlastní výroby potrubních dílů. Mladá Boleslav , Bezděčín.


Specializujeme se na výrobu a prodej vzduchotechnických komponentů , dodávku a montáž vzduchotechnických a klimatizačních zařízení včetně tepelných čerpadel pro komerční i privátní prostory. Akční letáky na váš e-mail. Získejte cenové nabídky zdarma. Aktuální informace o novinkách a čerstvých akcích. Nenechte si uniknout důležité informace!


Vzduchotechnika mladá boleslav

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vzduchotechnika montáž a prodej vzduchotechnických. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů.


Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. V případě neplaceného zápisu firmy určují jeho konečnou podobu administrátoři katalogu a vyhrazují si právo upravit jeho znění. EKOM- VZDUCHOTECHNIKA , s. Příklady realizovaných akcí si můžete prohlédnout v naší galerii. Ať si vzpomenete v souvislosti se vzduchotechnikou na cokoli, umíme navrhnout, namontovat, nastavit i opravit vše. Montujeme řízené větrání v pasivních i energeticky standardních stavbách.


Vzduchotechnika mladá boleslav

Vše máme vyzkoušeno na vlastní kůži – v EZMO Chytrém domě, ve kterém celoročně žijeme. Zpětné klapky k ventilátorům, digestořím a do potrubí. Pachutěsné, vzduchotěsné zamezují pronikání vzduchu, pachů. Nová vzduchotechnika bude nainstalována do konce dubna. Jejich provoz byl neekonomický, neumožňoval provoz zařízení na režim útlumu v době mimo výkony.


Ani rekuperace tepla neměla účinnost srovnatelnou s dnešními požadavky. Systém regulace, který zajišťoval provoz zařízení, byl již léta bez. Výroba a montáž vzduchotechniky, chlazení a zvlhčování pro sklady brambor, ovoce a zeleniny.


Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Instalována rekuperační jednotka VTS CLIMA VENTUS. Celé znění doporučení najdete zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky