pondělí 28. ledna 2019

České plynové kotle

České plynové kotle

Plynové kotle určené pro kotelny mají rozsah od až do 7kW. Druhou variantou jsou plynové kotle s nuceným odtahem. V tomto případě jde o takzvaný turbo kotel. Plynové stacionární kotle najdou své uplatnění prostoru kotelen, kde v minulosti docházelo k nahrazení původních kotlů na pevná paliva.


Dnes stacionární plynové kotle najdou své uplatnění ve velkých kotelnách a pro běžné domácnosti se převážně používají. BAXI je Italský výrobce plynový kondenzačních kotlů, které představují standard v oblasti moderního bydlení. Stavební specialista s. Chemochejn) na začínající obchodní činnost, prodeje a údržby topných kotlů.


Stacionární plynové kotle DESTILA Vás zahřejí. V moderním provedení AUTOMATIK s bezplamínkovým úsporným provozem vyrábíme plynové kotle Destila. Jedná se o kotel stacionární, ocelový, konstruovaný pro samotížnou i nucenou regulaci (zabudování čerpadla do oběhu) topné vody. Jejich použití je vhodné mimo jiné pro domácnosti, které jsou vytápěny nízkoteplotními systémy, kam spadá například podlahové topení.


Skladem náhradní díly pro plynové kotle. Na našem e-shopu nabízíme náhradní díly na plynové kotle pro více jak různých českých i světových značek. Všechny náhradní díly pro plynové kotle renomované české. Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až z ročního vyúčtování plynu. Kondenzační a plynové kotle Protherm jsou vysoce účinné a ekologicky šetrné.


Existují varianty s odkouřením do komína, kdy spaliny automaticky odcházejí do komínové šachty, která musí být speciálně vyvložkována a schválena. Naše firma poskytuje několik let komplexní služby v oblasti technického zařízení budov (topné systémy, vodoinstalace, sanita, plynoinstalace, zdroje tepla a další…)Veškeré zboží v naší. Prodej a instalace tepelných čerpadel. Klimatizace, rekuperace, kotle na tuhá paliva, plynové a elektrické kotle. Krbové vložky, obezdívky.


České plynové kotle

Vytápění rodinných i bytových domů, podlahové topení. Projektové práce, zpracování dotací. Přijďte navštívit náš stánek na výstavě Aquatherm v Praze od 3. Tepelná čerpadla Kovarson LYNX SPLIT A MONOBLOK – kW. W, Ohřev užitkové vody, 0. Kombinované kotle s průtokovým ohřevem TV v deskovém výměníku, plynulá modulace výkonu, autodiagnostika, možnost ekvitermní eBus regulace řady set Thermolink, 7l expanzní nádoba.


Uzatvorená spaľovacia komora, či už z plechu, alebo liatiny dávajú dlhú životnosť a veľmi jednoduché servisné. V současné situaci, kdy je většina z nás ve svých domovech, je důležité držet pospolu. Benešov Beroun Blansko Pražská Brno Brno (voda-topení-plyn) Břeclav Česká Lípa České Budějovice Hrdějovice České Budějovice Litvínovice Dačice Děčín Frýdek-Místek Havířov Hlinsko Hodonín Hořovice Hradec Králové Cheb Chomutov Chrudim Jeseník Jičín Jihlava Jindřichův Hradec Kadaň Karlovy Vary Karviná Kladno. Získejte cenové nabídky zdarma. Kotle a recenzí z vašeho okolí.


Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Jedná se o produkt, který je vhodný pro vytápění a ohřev teplé vody v bytech. Nová technologie zajišťující sníženou spotřebu zemního plynu.


Nabízíme také kotle s jedinečnou závěsnou konstrukcí s vestavěným zásobníkem teplé vody pro vyšší nároky na teplou vodu. Jako vhodnou náhradu doporučujeme kotle kondenzační, které mohou být instalovány s odtahem spalin do komína i přes stěnu ven. S tímto regulátorem máte svůj tepelný systém pod kontrolou, ať jste kdekoli.


České plynové kotle

Pomocí volně dostupné aplikace můžete váš kotel nebo tepelné čerpadlo ovládat prostřednictvím telefonu nebo tabletu na dálku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky