středa 30. ledna 2019

Eov 120

Mezi jeho přednosti relativně velký objem ( 1litrů). Tento bojler je tedy vhodný mj. Avšak jeho objem není přehnaně velký, díky čemuž ohřev (byť i menšího množství vody) netrvá příliš dlouhou dobu.


Produktovou řadu EOV tvoří zásobníkové nástěnné elektrické ohřívače vody ve válcovém provedení. Elektrické ohřívače vody produktové řady EOV jsou jedinečné svou kvalitou, designem vytvořeným špičkovými designéry, i svými provozními vlastnostmi. Sú jedinečné svojou kvalitou, dizajnom, vyhotovením, špičkovými dizajnérmi i svojimi prevádzkovými vlastnosťami. TATRAMAT EOV 1Trend je elektrický zásobníkový nástěný elektrický ohřívač vody ve válcovém provedení. Vnitřní nádrž ohřívače je opatřena speciálním, vysoce kvalitním smaltem a následně vypálena při konstantní teplotě 850°C.


Produktový rad EOV Trend tvoria zásobníkové nástenné elektrické ohrievače vody v okrúhlom vyhotovení. Vnútorný kotol ohrievača je smaltovaný špeciálnym vysokokvalitným smaltom a následne vypálený pri konštantnej teplote 8°C. Voda je ohrievaná ohrievacím telesom s výkonom kW.


Pomocou otáčavého regulátora teploty je možné plynulé nastavenie teploty od 7°C. Produktovú radu EOV tvoria zásobníkové nástenné elektrické ohrievače vody v okrúhlom vyhotovení. Ide o legendárnu značku, s ktorou ste sa už pravdepodobne stretli. Jeho výkon je dostačujúci pre bezproblémové fungovanie bežnej rodiny.


Vnútro 1l zásobníka je smaltované špeciálnym smaltom, čo má za následok dlhú životnosť zariadenia. Tatramat EOV 1trend. Teplota vody sa dá plynulo nastaviť od °C až do °C. Na prednej strane s praktickým indikátorom teploty pre pohodlnú kontrolu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Minimalistický design a vysoká životnost. Chcete vedieť, či je cena 2€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? C na 65°C při rychloohřevu: hod.


Ohřívače vody) Hodnocení produktu: (recenzí). Olcsó és akciós EOV1összehasonlítása. Kedvezményes Bojlerek vásárlás. Forgatógombbal szabályható a. Pro svislou montáž a pro více odběrných míst.


Zásobníkový závěsný elektrický ohřívač tlakový EOV TREN typ 120. Maximální teplota 80°C s možností regulace, se signalizací ohřevu vody, pojistkou proti. Díky nejmodernějším technologiím, postupem a know how.


Tím potvrzují svojí úspornost a nízkou provozní energetickou náročnost. Vnútorná nádrž ohrievača je vybavená špeciálnym vysoko kvalitným smaltom a následne vypálená pri konštantnej teplote 8° C. Smaltovaná topná příruba s trubkovým měděným tělesem zajišťuje přímý a tím rychlý přenos tepla do vody. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Věříme ale, že si vyberete nový.


Eov 120

Jednoduché ovládání a indikátor teploty. Zásobník vody je ve válcovém provedení, má líbivý design a při výrobě byly použity nejmodernější technologie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky