středa 9. ledna 2019

Atmos dc18sp

Atmos dc18sp

The boiler is constructed as a body of three chambers situated one above another. Kotol umožňuje striedanie palív, kúrime peletami podľa toho, aký horák do kotla zabudujeme. V prípade potreby je samozrejmosťou, možnosť kúpiť kotol bez horáka, s tým, že si ho vyberiete neskôr, a alebo ho použijete z minulého kotla.


Atmos dc18sp

Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí. Kw pentru o casa de 1metri, cu radiatoare otel si boiler termoelectric 100. Kombinovaný kotel s možností provozu na dřevo nebo na pelety českého výrobce kotlů Atmos Bělá pod Bezdězem. Kotel splňuje požadavky na Ekodesign a dle normy ČSN EN 303-splňuje požadavky na třídu kotle 5. Viršutinė ir vidurinė kameros skirtos dujų generaciniam degimui.


Sumontuotas ištraukiamasis ventiliatorius, kuris baigus degti kurui išsijungia automatiškai. Jsou konstruovány pro spalování dřeva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle, nebo s použitím tlačného ventilátoru, který vhání spalovací vzduch do kotle. Konstrukce kotlů umožňuje plně automatický provoz hořáku na pelety bez nutnosti ručního přepínání nebo demontáže hořáku.


Horní dvě komory fungují jako běžný zplynovací kotel na hnědé uhlí a spodní komora je určena pro zabudování hořáku na pelety, případně na lehký topný olej. Na nádobu nic, tam se dotace vztahuje na kombinaci topidla na pelety s ručním přikládáním. Firma, která mi bude tento kotel montovat, vše vyřídí za mě, já jen doplatím rozdíl.


Kõige ülemisse kambrisse pannakse puud. Kahes ülemises kambris toimub puugaasi põlemine, samuti nagu standardsetes Atmos puugaasikateldes. Kolmanda, kõige alumises kambri ukse ette kinnitatakse pelletipõleti. Producator: Atmos Model: DC18SP Constructia cazanului Cazanul este construit din trei camere de ardere suprapuse.


Atmos dc18sp

Cele doua camere de ardere superioare sunt destinate arderii lemnelor in regim de gazeificare avand o functionare similara cazanelor Atmos standard. Veikia dujų generacijos principu. Viršutinėje kameroje deginamos malkos iš kurių išsiskiria dujos ir ventiliatoriaus pagalba paduodamos į vidurinę kamerą. Kotel umožňuje podle typu střídání paliv, ruční topení dřevem a plně. V případě potřeby je samozřejmostí, možnost koupit kotel bez hořáku, s tím, že si jej vyberete.


Usporiadať podľa Výrobca. Atmos DC18SP kazán vásárlás: Atmos DC18SP árak összehasonlítása, Atmos DC18SP akció! ATMOS DC25SP, 25kW na drevo a pelety.


Instrucţiuni de folosire – RO RO 3. Pouze motor bez příslušenství - bez vrtulky - foto je pouze ilustrační. Kreipkitės į mus drąsiai, patarsime visais Jums rupimais klausimais. Tipul combustibilului utilizat depinde de tipul arzatorului montat pe cazan. S působností po celé České republice.


Při kontrolách je možné provést i servis a seřízení kotle ATMOS. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Cazanele pot satisface un necesar de căldură a construcţiei de - kW.


Spočítejte si cenu topení s peletami. Kolik mě stojí vytápění za rok?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky