pátek 18. ledna 2019

Ecoflex přímotopy

ECOFLEX TAC je tvořen lamelovým topným tělesem, umístěným v karosáži z ocelového plechu a řídící jednotkou s přesným elektronickým termostatem s pilotním vodičem a přesností 1°C. Přímotopné konvektory ECOFLEX patří mezi první výrobky, používané ve velkém měřítku pro elektrické vytápění. Sálavé přímotopy Ecoflex Premier. ECOFLEX PREMIER jsou elektrické přímotopy oblíbené kategorie sálavých přímotopů s vysokým podílem infračervené složky určený pro vytápění obytných prostorů. Konvektor je standardně vybaven elektronickým termostatem (přesnost 1°C) s pilotním vodičem.


Díky vysoké přesnosti je ideální pro aplikace kde nebude instalována jiná prostorová regulace, nebo je využíváno řízení útlumu po pilotním vodiči (např. jednotkou DRIVER 620) - tedy v případech, kdy je teplota. Rozumný základ s ohledem na pořizovací cenu jsou přímotopy Ecoflex TAC s elektronickým termostatem a klasickým ověřeným designem. Pokud chcete přímotop s inovativním vzhledem zvolte řadu přímotopů ATLANTIC.


Tělesa mají zabudovaný vypínač a termostat. SÁLAVÉ KONVEKTORYZatímco běžný konvektor předá prakticky 1 energie výhradně konvekcí (prouděním), sálavý konvektor předá min. STANDARDNÍ KONVEKTORYZákladní typy přímotopných konvektorů předávají teplo pouze konvekcí, vyznačuji se však výbornou dynamikou a. Nabízíme kompletní sortiment elektrického vytápění – topné rohože, topné kabely, topné folie, sálavé panely, přímotopné konvektory, regulaci bytovou i průmyslovou. Como hacer GUIA DESLIZANTE para SIERRA DE MESA ️ DESLIZADOR⬅️ Cortes EXACTOS #128512; - Duration: 14:30.


Unsubscribe from elektricketopenicz? Díky moderní konstrukci a přesné regulaci dosahují elektrické přímotopy vynikajících provozních parametrů. Hybridní modely přímotopů se značným podílem sálavé složky!


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Přímotopy Ecoflex premier už rozebírají maminky na webu eMimino. U elektrických přímotopů je možné zmínit hned několik výhod: Uspoříte v porovnání s centrálními zdroji tepla prostřednictvím regulace konkrétních zón v čase.


Ecoflex přímotopy

Všechna energie je přeměněna na teplo, což platí pro přímotopné systémy beze ztrát. Stropní panely ECOSUN využívají principu sálavého vytápění (tzv. infračervené vytápění). Jedinečná povrchová úprava a rovnoměrné rozložení teplot na povrchu panelu zajišťují předání maximálního podílu tepelné energie právě formou sálání, naopak konvekční složka je potlačena na minimum.


Naše přimotopy mají tu hlavní výhodu, že nepřestávají topit ani při vypnutí HDO kdy klasické přímotopy jsou ihned studené, ale naše s akumulací tento výpadek v pohodě překlenou a tak neztratíte pocit tepelné pohody. Konvektory se liší nejen designem, u přímotopu ECOFLEX TAC je elektronický termostat s pilotním vodičem, přímotopy ATLANTIC mají elektronický termostat bez pilotního vodiče. Ve směru sálání konvektoru je také částečně eliminován efekt tzv.


Jde o základní typ konvektoru, vhodného pro vytápění objektů pr. Nástěnný konvektor s elektrickým termostatem (přesnost °C) a pilotním vodičem (regulace) s LED signalizací. Deska je nahřívána teplem ze spodní části, jako u klasického přímotopu.


Po nahřádí vyzařuje teplo do místnosti i po vypnutí konvektoru. Jsou vhodné jako náhrada starých přímotopů ecoflex apod. Stupnice otočného kolečka termostatu je vybavena přímou volbou teploty (- st.C). Nástěnné standardní elektrické přímotopy ECOFLEX. Elektrické přímotopy , ABC-TOPENI.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky