čtvrtek 10. ledna 2019

Kamna na vyjetý olej

Kamna do dílny ( Workshop stoves ) - Duration: 19:50. Dobrý den, nabízím kamna na vyjetý olej s výkonem cca 20kw. Rozměry 85cm výška a průměrem cca cm. Průměr kouřovodu 120mm.


Nekouří, není třeba zděný komín.

Velmi jednoduchá obsluha. Se stejnými vytapím cca 360ma vytopí to bez problémů a za chvíli. Pokud se jedná o normální kamna ,pak se dá položit na rošt popelníku plechovka s olejem a zatopit. Až se teplota zvedne, olej začne vařit,odpařuje se a páry se vznítí. Vyjetý olej (použil jsem rostlinný z friťáku)shoří bez kouře.


Prodám nová kamna na vyjetý olej. Vývod na kouřovod mají 120mm.

Stačí pouze zatopit a pak už se regulují pouze přívodem oleje. Olejová kamna MTM, kamna na olej MTM. Mají velkou výhřevnost a nekouří.


Tato kamna , nebo chcete-li olejové kotle, jsou výhodná díky svému ekonomickému provozu a vysoké účinnosti. Je dost těch, kterým se ten ( vyjetý ) olej nedostává. Druhá věc je, že vyjetý olej je velmi solidní impregnace obyčejných dřevěných plotů. Sice to není přímo ekologické, ale dělali to naši otcové, a dělám to i já.


X Olejova kamna na vyjetý olej ( MTM33B). IHNED SKLADEM ( doprava po ČR 60- ) CENOVÁ AKCE - využijte snížených cen ! Nová elektronika ovládání, keramická čidla, plynulá regulace výkonu, zesílená spalovací komora. Nová kamna MTM 8-30Kw HORKOVDUŠNÝ KOTEL na vyjetý olej z automobilů, použitý fritovací, převodový, hydraulický atpod.


Ohřívač vzduchu na vyjetý olej. Kamna jsou vhodná na provoz a spalování jakéhokoliv (použitého ) oleje. S ohledem k vyhlášenému nouzovému stavu v České republice a ochraně zdraví našich zaměstnanců, zákazníků a obchodních partnerů Vás informujeme o podmínkách prodeje na naší provozovně s platností od 16.


Od tohoto data jsme nuceni zastavit osobní odběry.

Prodej zboží a služeb zůstává zachován. KAMNA NA OLEJ - NEJLEVNĚJŠÍ ŘEŠENÍ JAK ZÍSKAT TEPLO Kotram s. Kamna na olej MTM - LEVNÉ TEPLO PRO VÁŠÍ GARÁŽ,DÍLNU,SKLAMONTÁŽNÍ HALY apod. Ruční výroba, kamna jsou zcela spolehlivá. Vše hoří zcela dokonale, bez jakéhokoliv kouře z komína.


Vhodné do dílny, garáže atd. CZ Olejova kamna na vyjetý olej ( MTM33B). Kamna na vyjetý olej z automobilů, použitý fritovací atpod. Stací pouze připojit ke komínu.


Thermobile AT 4kamna na olej a naftu. Vyměňte olej za teplo ve Vaší dílně! Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vyjetý olej.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty vyjetý olej - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. K vytápění můžete používat jiná certifikovaná olejová paliva. Rádi vám se zajištěním potřebných olejových paliv pomůžeme u našich partnerů.


Otázka: Někdo mi tvrdí, že má na topení vyjetým olejem certifikát, je to možné?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky