úterý 8. ledna 2019

Boiler drazice 200

Накопительный водонагреватель косвенного нагрева Drazice OKC 2NTRR. Объем бойлера 2литров. Два теплообменника (двухконтурный) площадью 1. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


U nového je zase lépe řešený.

It all began with a simple idea - to produce the most cost-efficient and trouble-free water heater – the best storage heater. Every year, we think we are close enough to our goal. And yet, every year we produce more sophisticated water heaters, storage tanks and heating elements,.


Elektrický bojler o reálném objemu 2litrů. Rozměr (ŠxV) 59x1cm. S mechanickým ovládáním. Kombinovaný akumulační ohřívač o objemu 1litrů určený pro zavěšení na zeď.

Je vhodný pro přípravu teplé užitkové vody v objektech s teplovodním ústředním vytápěním na plyn nebo tuhá paliva v zimním období a ohřev elektrickou energií mimo topnou sezónu s využítím nízkého tarifu elektrické energie (noční proud). Kokybiški vandens šildytuvai - geriausiomis kainomis! Plačiau Pastatomi kombinuoti vandens šildytuvai. Tento model, jak už se dá odvodit z názvu, má objem 2l spadá do kategorie velkých bojlerů pro početnější domácnosti. Jedná se o typ umísťovaný na.


Dražice OKC 2NTR BP. Livrare prompta in toata tara. Dvěma stům litrů odpovídá zátěžový profil XL, což znamená, že zařízení dokáže vyprodukovat dostatek horké vody pro několik dřezů a umyvadel, sprchu i vanu. Bojler začal trochu zlobit, tak jsem se rozhodl místo nového zkusit opravit, protože nikde netekl.


Vyměnil jsem komplet celou elektriku. Tai garsiausia vandens šildytuvų gamykla Čekijos respublikoje, turinti senesnes nei keturiasdešimties metų tradicijas. Aukštas technologijų lygis ir. Zásobníkový ohřívač vody pro svislou montáž, válcového tvaru, 2l, Ohřívač je určen k akumulačnímu ohřevu vody elektrickou energií.


Vodu ohřívá elektrické těleso ve smaltovém, tepelně izolovaném zásobníku. Těleso je v době ohřevu ovládáno termostatem s plynulým nastavením teploty z rozsahem 5-74st.

Vnútorná nádoba tohto ohrievača je vyrobená zo špeciálneho oceľového plechu, ktorý je chránený proti korózii SMALTOM. Free Shipping Available. Pracovní poloha – svislá (zavěšený na zdi) Kombinované zásobníkové ohřívače určené pro zavěšení na zeď o objemech 80– 2litrů. Vodorovné rozteče kotevních šroubů (4mm) výrobce zachovává po celou dobu historie výroby pro snadnou výměnu vysloužilých ohřívačů. Nyní je možno použít i nový závěs.


Pasiūlymų Akcijos, atsiliepimai Surask pigiau ir sutaupyk! K disponibil la cel mai bun pret. Kaitseklapp on boileritel 2- 3l. Cumpara Drazice in promotie sau rate!


Võimalik lisada elektriline küttekeha. DR 7-77°C Důležité upozornění: Při výměně vadného termostatu nebo tepelné pojistky výrobce DOPORUČUJE výměnu celé kabeláže. Kabeláž naleznete níže v souvisejícím zboží. V případě, že při reklamaci pojistky nebo termostatu není doložena.


Boilerid soojuspumbaga ühendamiseks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky