pondělí 14. ledna 2019

Hadice na odsávání

Hadice na odsávání

Flexibilní, velice odolné PUR (polyuretanové) hadice. Vhodné pro dřevozpracující průmysl, CNC stroje, odsávání a sání prachu, pilin, hoblin a jiného odpadu. Vysoká pružnost a odolnost proti těru. Polyuretanové elastické hadice vyztužené spirálou.


Hadice na odsávání

Z naší nabídky hadic pro odsávání si vybere každý. Je jedno, zda potřebujete velmi lehkou vzduchotechnickou hadici pro odsávání prachu, hadici na hobliny, plastové granuláty nebo hadici na těžká abraziva. Naše nabídka zahrnuje vzduchotechnické hadice z PVC, PU a dalších moderních materiálů. Vysávací koncovka je určena pro úklid dílny a je navržena k napojení na pytlové odsávání pomocí hadice průměru D=1mm. Spony jsou určeny k uchycení hadic na odsávání či potrubní systém.


Kovové upínací pásky jsou určeny k uchycení filtrů a vaků na pytlové odsávání. Určeno pro zemědělství, stavebnictví a průmysl. Název PUR Folie ultra lehká MB DN1Aplikace - pevné, kapalné i plynné látky - odsávání jemných abrazivních částic:dřevěného prachu, prášků, pilin, pylů atd. Průmyslové hadice pro odsávání a přepravování různých typů médií.


Hadice pro vodu na bazén až po požární hadice. Antistatické a vodivé hadice. Kovové flexibilní, odolné hadice pro odsávání plynů a transport materiálu. Stahovací nerezové objímky.


Redukce, T-kusy, Spojky z plechu. Naše výrobky nacházejí uplatnění v průmyslu, domácnostech a zahradnictví na českém i zahraničním trhu. Pro odsávání pilin, hoblin,. Vyztužená drátem, flexibilní, odolná, vhodná do dynamických provozů, pro CNC stroje, stlačitelná. Vhodné využití těchto hadic je právě v chemickém průmyslu a všude tam, kde je potřeba vysoká odolnost na chemikálie různého typu.


Odsávání k olepovačkám. Jeho hlavními přednostmi jsou silný dvoukolový motor a uzavíratelná. V každém autoservisu nebo dílně na opravu motorových vozidel, stejně jako ve zkušebnách spalovacích motorů je nutno použít hadice , které jsou odolné zvýšeným teplotám.


Výhodou speciálních hadic pro odvod výfukových plynů je i schopnost udržet kruhový průřez hadice i při navíjení na navijáky. Při jejich konstrukci byl brán zřetel především na podtlakové parametry, které jsou klíčové pro správné odsátí nečistot od jednotlivých agregátů olepovaček. Mají silnou stěnu pro zvýšení odolnosti vůči působení abraze, přitom díky umístění spirály na povchu hadice si zachovávají velmi dobrou ohebnost a stlačitelnost.


Dodáváme odsávací hadice pro všechny materiály. Díky našemu velkému skladu máme většinu hadic ihned k dodání. Rádi Vám odpovíme dotazy na odsávací hadice , hadice na vzduch, prach, abraziva, vysavače, kovové, vzduchotechniku, zemědělství, vysoké teploty, nehořlavé, chemické látky, styk s potravinami, antistatické, vodivé, zametací stroje a příslušenství. Používá se hlavně v systémech výfukových plynů vozidel, nadzemních a podlahových odsávacích systémech a zkušebních lavicích.


Na odsávání výfukových plynů doporučujeme kovový nástavec na výfuk pro částečné ochlazení horkých plynů. Vysoce flexibilní a velmi ohebná hadice , stlačitelná na své délky. Jsou vhodné pro odsávání vzduchu, prachu, drobných nečistot, pilin a drobných, lehce abrazivních částic.


Hadice na odsávání

Hliníkové potrubí Semivac se používá při statickém propojení digestoří. V průběhu více než let jsme nasbírali mnoho zkušeností a máme stovky úspěšných realizací. Chráničky na hadice Příslušenství k hadicím. Zadní( spodní na malých vozech ) odsávání na malých zametacích vozech.


Výfukové hadice kovové dodáváme v provedení pozink nebo nerez.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky