středa 16. ledna 2019

Korado radik klasik typ 22

Steel panel radiator with side connection. RADIK KLASIK is a steel panel radiator in KLASIK version which allows left or right side connection to the heating system. It is intended for pressurized or gravity-fed heating systems. RADIK PLAN KLASIK is a steel panel radiator in KLASIK version which allows left or right side connection to pressurized or gravity-fed heating systems.


There are two upper and two lower hangers welded at the back side of the radiator. The only exception is panel radiators in height. RADIK LINE KLASIK is a steel panel radiator in KLASIK version and in LINE version which allows left or right side connection to the heating system circuit. Two upper and lower hangers are welded at the back of the radiator.


Model RADIK VKMis a panel radiator in version VENTIL KOMPAKT which allows bottom middle or bottom right connection to the heating system. The types 2 2 and have the same distance of the bottom middle connection from the wall. RADIK VKM panel radiators are designed for use in modern pressurized heating systems with horizontally led distribution pipelines either under the radiator, in the floor or in the wall.


The design of the RADIK VKM radiator is patent-protected. Model RADIK KLASIK je deskové otopné těleso v provedení KLASIK , které umožňuje levé nebo pravé boční připojení na rozvod otopné soustavy. Svou konstrukcí je RADIK KLASIK určen pro otopné soustavy s nuceným nebo samotížným oběhem. Ze zadní strany modelu RADIK KLASIK jsou přivařeny dvě horní a dolní příchytky.


Deskové radiátory Korado klasik typ v různých velkostech a barevných variantách. Nabízíme široký sortiment typů a rozměrů pro váš domov za akční ceny. Model RADIK VK je deskové otopné těleso v provedení VENTIL KOMPAKT, které umožňuje pravé spodní připojení na otopnou soustavu s nuceným oběhem. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Korado radik klasik typ 22

Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Model RADIK VKL je deskové otopné těleso v provedení VENTIL KOMPAKT, které umožňuje levé spodní připojení na otopnou soustavu s nuceným oběhem. Pozinkované deskové otopné těleso s bočním připojením Pozinkovaná otopná desková tělesa RADIK jsou určena do prostor se zvýšenými požadavky na ochranu proti korozi jako jsou např. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript.


Radiátory KORADO radik VK typ v různých velkostech a barevných variantách. Výška H = 5mm zaručuje jeho bezproblémovou montáž na místo starého radiátoru. Skladem - pět a více ks. Rychlá a bezpečná doprava.


VIP slevy pro registrované. Radik Klasik panelový radiátor s bočným pripojením. Svojou konštrukciou je RADIK KLASIK určený pre vykurovacie sústavy s núteným alebo samotiažným obehom. Konstruktionsmässig ist RADIK KLASIK für Heizsysteme.


Sie zur Exposition der Gesellschaft KORADO auf der Messe IFH Intherm in Nürnberg ein, die von 5. Type Type Type Type Type Type 33. Typ rekonstrukční - dvoudeskový radiátor se dvěma vnitřními konvektory s bočním připojením. Radiátory jsou určeny pro výměnu starých litinových radiátorů a radiátorů s roztečí připojení 5mm kus za kus.


Със своята конструкция radik klasik е предназначен за отоплителни системи с принудителна или самоволна циркулация. На задната страна на модела radik klasik са заварени две горни и долни окачалки.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky