pátek 18. ledna 2019

Biolíh cena

Biolíh je palivo do biokrbů. Díky bioalkoholu může biokrb hořet. Vážení zákazníci, e-shop funguje bez omezení. Vaše zásilky jsou nadále standardně doručovány přepravními společnostmi.


Biolíh cena

Z důvodu ochranných opatření přepravních spo. Nabízíme levné a kvalitní biokrby na biolíh. Nepotřebujete komín, a přesto se můžete těšit z ohně v krbu.


K biokrbům nabízíme kvalitní biolíh a veškeré příslušenství (dekorační polínka, aromata, reflexní ohniska a mnoho dalšího). Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Zobrazujeme nabídky biolih do krbu.


Biolíh cena

Skladem Cena s dopravou Fil. K výrobku doporučujeme zakoupit také ochranou respirační roušku KN(FFP2) na našem e-shopu. Design tohoto bio krbu si doslova zamilujete.


Během okamžiku dokáže vytvořit kouzelnou a velmi příjemnou atmosféru. Díky tomu si pohodlí svého domova užijete ještě víc. Hoří přirozeným plamenem bez sazí a zápachu, při hoření vzniká pouze oxid uhličitý a voda. Líh obsažený v přípravku je vyroben z přírodních a tedy obnovitelných zdrojů. Jeden litr paliva vystačí minimálně na až hodin.


Krby na Bio palivo levně. Tyto Bio-krby Vám poskytnou nejen optické potěšení ze živého ohně, ale Váš domov doslova i proteplí. Palivo do biokrbu je převážně určeno pro spalování v moderních biokrbech. Při spalování je zcela bez zápachu a sazí. Dodává příjemný modrožlutý plamen, který produkuje pouze COa vodní páru.


Předností výrobku je zachování čistého ovzduší ve vytápěných prostorách. Náš bioethanol vydrží hořet až hodiny v závislosti na výkonu a typu biokrbu. Nekvalitní biolíh může při hoření vyluzovat nepříjemný zápach a podle svých preferencí se nechá pořídit také aromatizovaný biolíh , který při hoření dodává do interiéru naopak vůni příjemnou. Kapacita zásobníku na biolíh.


Tento údaj nám jednoduše udává, kolik bio lihu je možné do krbu nalít. Vybírejte si Paliva pro biokrby podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Naše kvalitní Bio krby jsou levné. Stačí doplnit palivo a romantický večer si vychutnat. Bio kamna se vyrábějí jak v klasickém designu, tak také v moderních provedeních.


Dodáváme také krbové vložky na biolíh , tyto se dá klasicky zabudovat. Vaše návštěva pak nepozná rozdíl oproti klasickému krbu. Toužíte po krbu, ale nemáte ho kam dát? Právě pro vás jsou tu ekologické a přitom nesmírně efektní nástěnné biokrby.


Biolíh cena

Doporučujeme toto řešení každému, kdo by se doma rád těšil z tepla a světla krbu, ale prostorové nebo finanční podmínky mu to neumožňují. Nástěnné krby jsou perfektní a přitom dostupnou alternativou. V nabídce naší firmy navíc najdete i. Bez kouře, bez spalin, bez popela, bez komínu i bez dřeva.


Pouze příjemný, otevřený oheň. Bydlíte v bytě, ale rádi byste poseděli u krbu, kde bude hořet skutečný oheň? Pořiďte si biokrb, který je skvělou volbou pro chvíle pohody a odpočinku u otevřeného ohně. Biokrby nepotřebují komín ani náročnou údržbu.


Nedělají nepořádek, v bytě nebudete mít žádný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky