pátek 11. ledna 2019

Krbova mrizka

Krbova mrizka

Jsou chytrým řešením pro ukončení vzduchových cest především proto, aby vám zeď nehyzdila nevzhledná díra. Mřížky zajišťují bezproblémovou cirkulaci v. Jsou pevné a mají perfektní tepelně-izolační vlastnosti. Navíc se z nich při práci nepráší, a tak při stavbě krbu neděláte zbytečný nepořádek.


Jsou vhodné hlavně pro odizolování komína a sopouchu a používají se i jako izolační materiál ve dřevostavbách, což svědčí o jejich vysoké. Kompletní sortiment krbových mřížek Kratki, klasické průchozí, se žaluzií, otevíratelné, tunelové mřížky, talířové ventily, příslušenství pro upevňování a připojování ventilačních mřížek na rozvody vzduchu. Přemýšlíte o novém krbu? Potom vás jistě bude zajímat nabídka našich krbových obestaveb. Vybírat byste měli vždy podle povahy celého interiéru.


Pokud máte rádi zdobný styl, zalíbí se vám rustikální obestavby, které dodají celé místnosti nádech luxusu. Oproti tomu moderní obestavby volí střídmější styl a elega. Mřížka tahokov hliník eloxovaný přírodně 430x2mm s usazovacím rámem do stavebního otvoru 400x200. SKLADEM Mřížka 210×4neregulovatelná dodávána včetně osazovacího rámečku pro otvor 180mm x 390mm.


Na mřížku může být v případě potřeby přidán ze zadní strany přídavný tahokov pro zamezení „průhlednosti“ mřížky, který může být přidán na mřížku i dodatečně. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Automatický, v závislosti na venkovní teplotě regulující plastové klapky pro přívod vzduchu. Jsme tým odborníků se zaměřením na krbová kamna, krbové vložky, sporáky, zahradní krby a grily, příslušenství ke kamnům a krbům. Je možné použít vložku na rámeček, která slouží pro připojení na hadice teplovzdušných rozvodů.


Ocelové s montážním rámečkem, lakované práškovou barvou vysoké kvality, která je odolná vůči vysokým teplotám. Vybírejte krbová kamna pro zpříjemnění atmosféry ve vaší domácnosti a. Moderní rohová lamelová krbová mřížka o velikosti 3x 7x 1mm. Provedení pravé i levé.


Vhodná zejéma do obestaveb s bočně prosklenou krbovou vložkou. Každý, kdo touží po krbu, má v zásadě dvě možnosti. Pro snadnou instalaci je. Buďto se obrátí na specializovanou firmu, která vše zařídí – od výběru vhodného typu, dodán.


Krbova mrizka

Nalezeno: produkt ů. Mřížka 250×5regulovatelná dodávána včetně osazovacího rámečku pro otvor 216mm x 468mm. Levné klimatizace a úprava vzduchu - velký výběr naleznete online na BauMax. Krbová mřížka NEREZOVÁ 11xcm. Musi byt vlozka dostatecne ochlazovana - dostatecna mrizka dole i nahore. Kdyz vezmete v uvahu to, ze ten sadros jednou asi budete muset predelat, tak vas to ve finale vyjde draz, nez kdybyste to udelal rovnou.


Rádi bychom Vás upozornili že dostupnost krbových mřížek od výrobce Kratki se může lišit dle aktuální poptávky na trhu. V bočních stěnách vytvoříme otvory pro mřížky, v přední stěně otvor pro vložku. Mezi přední stěnou a rámem vložky musíme ponechat dilatační mezeru cca až mm.


Za provozu, po zahřátí krbu, bude ocelová vložka mírně tepelně dilatovat, a pokud by byla stěna pevně spojena s rámem vložky, vznikaly by ve stěně trhliny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky