pondělí 28. ledna 2019

Termostat fenix

Making Your Life Easier: More climate comfort, less energy consumption. Tado° ensures a comfortable and healthy climate while saving up. Můžete však nadalále využít doručení na adresu, platbu kartou online a bankovní převod. Ochrana venkovních ploch a okapů před sněhem a ledem. Velké množství vlastností při jednoduchém rozhraní dotykového displeje - snadné a přehledné nastavení požadovaných funkcí při optimalizaci komfortu vytápění a minimalizaci provozních nákladů.


Uživatelsky volitelné snímaní teplot - jen prostoru, podlahy, nebo obou hodnot, PWM regulace nebo pevná teplotní diference.

Explananing of an advanced settings for termostat FENIX TFT. Návod k obsluze na programovatelný dotykový termostat FENIX TFT pro elektrické podlahové topení, stropní vytápění a nástěnné topné panely a konvektory. Tento termostat lze použít. R s elektroinstalačním materiálem pro profesionály, komerční využití i pro domácnosti. Farebný dotykový displej, voliteľná farba pozadia, CZ menu.


Programovateľný dotykový termostat FENIX TFT. Užívateľsky voliteľné snímanie teplôt - len priestoru, podlahy, alebo oboch hodnôt, PWM regulácia alebo pevná teplotná diferencia. Fenix TFT Wifi je termostat pro elektrické podlahové vytápění s Wifi konektivitou.


Dobrý den, rád bych se informoval, zda existuje možnost zaměnit stávající digitální termostat Fenix TFT za smart termostat.

Tím by bylo možné ovládat elektrické topné fólie z aplikace v mobilu. Time for smarter heating Replace your old thermostat with the tado° Smart Thermostat and experience a new level of comfort and control while saving energy and costs. Dotykový termostat od firmy Fineza.


Pro snadné ovládání teploty ve vašem domě. Vystaveno na prodejně. Zpět Dostupnost produktu na prodejnách. Chvilku strpení, načítáme. Digitálny termostat TFT s dotykovým displejom.


TFT je digitálny termostat s dotykovým displejom a podlahovou sondou určený k regulácii podlahového kúrenia alebo priamovykurovacích závesných telies. Ovládanie je jednoduché. Po tuto dobu může při přerušení napájení (např. signálem HDO) docházet k resetu termostatu. K eliminaci tohoto jevu termostat mimo topnou sezonu pouze přepínejte do režimu VYPNUTO, nevypínejte napájení jističem. Výroba a predaj elektrických vykurovacích systémov.


Exportujeme do krajín sveta. Termostat FENIX TFT WiFi (black) černý. Digitalni termostat za regulaciju grejnih sistema Fenix. Patří sem regulátory pro běžné prostředí – tedy pro rodinné domy, byty, kanceláře, obchody, školy, apod. Regulátor ( termostat ) bývá obvykle umístěn přímo v interiéru vytápěné místnosti a na základě sledovaných parametrů (teplota vzduchu v místnosti, teplota podlahy) ovládá připojené vytápění.


LCD Displej, digitálne nastavenie, protinámrazová ochrana pri 5st.

Popis a vlastnosti produktu. C, spínancí prúd Usp=16A, teplota od °C do °C. Analogové termostaty Fenix s otočným kolečkem jsou bimetalové termostaty pro síťové napájení 2V. I zde je možnost zvolit termostat pouze prostorový, pouze podlahový nebo kombinovaný s podlahovým čidlem.


Nový, vylepšený, dotykový termostat Fenix TFT pro elektrické podlahové topení s displejem 8. Snímanie teploty priestoru, podlahy, alebo obidvoch hodnôt súčasne, funkcia „inteligentný štart“.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky