pátek 11. ledna 2019

Kondenzační kotel immergas

Věděli jste, že každý druhý zakoupený plynový kotel IMMERGAS v české republice je kondenzační ? IMMERWATER 3Vje tepelné čerpadlo. Věrnostní program společnosti Immergas. Prohlášení o ochraně osobních údajů.


Kondenzační kotel immergas

DOMINUS umožňuje vzdálené řízení. Immergas VICTRIX TERA PLUS je nástěnný kondenzační kotel s uzavřenou spalovací komorou o tepelných výkonech - 2kW v režimu vytápění a - 2kW při ohřevu TUV, pokud je instalován nepřímotopný zásobník TUV. Immergas VICTRIX Zeus je nástěnný kondenzační kotel s uzavřenou spalovací komorou o tepelném výkonu - 2kW určený k vytápění a ohřevu TUV ve vestavěném nerezovém bojleru o objemu litrů.


Kotel VICTRIX Zeus je vybaven modulovaným, energeticky úsporným čerpadlem. Každý druhý zakoupený plynový kotel IMMERGAS v české republice je kondenzační. Teoretická účinnost je tedy 1. Oproti výpočtové hodnotě unikne spalinami tepla, kotel vysálá a kondenzát odvede tepla.


Dodatečně využitelných je tedy zhruba tepla. Předpokladem je dokonalá technologie využívající uzavřenou spalovací komoru, přetlakové spalování a speciální kondenzační. IMMERGAS VICTRIX Zeus - kondenzační kotel s nerezovým zásobníkem 45l. Plynové kotle se zásobníkem TUV jsou skvělým řešením pro komfort přípravy a zásoby teplé vody.


Ze široké nabídky si jistě vyberou i ti nejnáročnější zákazníci. Jsou vhodné pro nové i pro stávající topné systémy. Pokud zvažujete výměnu. Nový kondenzační kotel Intergas má velice malé rozměry a kondenzuje i na teplé vodě. Immergas Victrix Pro je nástěnný kondenzační plynový kotel s nuceným odvodem spalin.


BUDERUS, DAKON, IMMERGAS , VAILLANT v sortimentu eshopu Topení-koupelny. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla. K tomu, aby pracoval s maximální účinností, totiž potřebuje topnou soustavu s trochu odlišnými vlastnostmi než běžný plynový kotel. Jednoduše řečeno, když vyměníme. Kondenzační plynový kotel má svá specifika.


Plynové kondenzační kotle s ohříváním vody v externím zásobníku znamená, že pitná voda není ohříváná přímo v kolti, ale v zásobníku, který se nachází vedle kotle. Immergas plynové kodenzační kotle Victrix a Victrix Superior. KONDENZAČNÍ kotle: poskytují tytéž výhody jako „turbo“ kotle, díky uzavřené spalovací komoře, ale navyše svojí moderní technologií nabízejí velmi významnou maximální úsporu plynu.


Immergas ARES PRO 1je stacionární kondenzační kotel s velkým objemem topné vody určený k vytápění. Výkon do 1kW a objem vody v kotli 1l. V závislosti na zvoleném typu odkouření lze kotel provozovat jako plynový spotřebič v provedení B či C. V rámci rekonstrukce měníme plynový kotel za kondenzační a tak prodávám současný. Letošní zima mi potvrdila, že kondenzační kotel opravdu ušetří.


Immergas ARES 9Tec ErP je stacionární kondenzační plynový kotel určený k vytápění. Kotel nabízí velice široký rozsah tepelného výkonu, který se pohybuje. Vyberte si správný klasický nebo kondenzační kotel.


V této úrovni nejsou žádné produkty, níže si vyberte podkategorii k zobrazení. Dobrý den, prosím Vás, nemáte tu někdo plynový kondenzační kotel , značky Immergas ? Potřebovali bychom poradit dříve, než budem volat opraváře a vyplazneme spoustu peněz. Kompaktní kondenzační kotle jsou kondenzační kotle vhodné pro rodinné domy.


Jejich integrovanou součástí je zabudovaný zásobník na ohřev teplé vody. Ohřev teplé vody zajišťuje samotný kotel , případně i solární kolektor. Jsou vyžadovány větší prostorové nároky z důvodu umístění kotle na zemi, jsou k dispozici.


Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až z ročního vyúčtování plynu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky