úterý 8. ledna 2019

Antény praha

ANTÉNY - SATELITY - MĚLNÍK - PRAHA , SABOL s. Pokud máte poruchu na satelitu, můžeme vám zapůjčit nový po dobu opravy. Také nabízíme rozvody pro společné antény pro domy a byty. Jsme na trhu let, proto jsme schopni Vám nabídnout kvalitní služby na vysoké technické úrovni a profesionální přístup.


Anténu namontujeme, opravíme a také zmodernizujeme na příjem pozemního digitální vysílání DVB-T2.

Poskytujeme také servisní smlouvy, díky kterým vás žádná porucha neohrozí. Hledáte firmu, která prodává, servisuje a montuje SAT, TV antény ? Potom jste na správné adrese. Již let se zabýváme prodejem, servisem a montáží SAT a TV antén.


Naše firma Vám nabízí komplexní služby. Nabízíme venkovní a pokojové TV antény a příslušenství pro kvalitní digitální příjem – velký výběr, příznivé ceny. Máme vše pro televizi a vždy ochotně poradíme.


Satelity - instalace, montáže, servis, nastavení a opravy,prodej Tel.

Znalost regionu v Praze západ. Naši technici mají sídlo v Praze a Praze -západ. Prodej a servis antén a satelitní techniky v Praze a okolí. Praha a Středočeský kraj. K personalizaci obsahu, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie.


Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média a analýzy. Mimo uvedený čas jsme na montážích a opravách u zákazníků. Pokojové antény tedy nejsou vhodné pro příjem digitálního vysílání. Lze je doporučit jen do míst, kde není možné umístit venkovní anténu.


Zisk uvedený u antény je typicky ziskem zesilovače. Vyberte si ze široké nabídky televizních, datových a radiových antén! U Omko Digital najdete kvalitní televizní antény a DVB-T antény. TV Antény - montáže a opravy individuálních i společných STA.


Montáž satelitu, montáž antény , zaměření satelitu. Nastavení a zapojení set top boxu k televizi. Rekonstrukce, opravy a přeměna z analogu na digitál.


Společné TV antény pro byty, hotely a panelové domy.

Instalace Vámi zakoupeného zařízení. Nabízí montáž a opravy TV SAT antén a rozvodů včetně předělání na příjem digitálního vysílání DVB-T, set-top-box. Montáž a servis společných televizních antén - STA, kamery a kamerové systémy, alarmy včetně signalizace GSM a připojení na PCO. Nabízíme opravy a servis stávajících satelitů a TV antén, měření signálu TV, záruční a pozáruční servis. Zajistíme HD příjem Skylink, Cslink, UPC.


Potřebujete poradit s výběrem satelitu nebo pozemní digitální antény ? Nefunguje Vám televizní anténa, signál je rušený nebo nestabilní? Máte problém se satelitním signálem? Pak jste u nás správně!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky