čtvrtek 27. července 2017

Skleněný radiátor

Skleněný obklad je vysoce tepelně odolný. Můžete jej bez obav umístit před radiátor. Tepelná odolnost námi dodávaných skel se pohybuje okolo 2st. Tepelný výkon radiátoru není sklem ovlivněn. Konzoly pro uchycení vyrábíme na míru dle přání zákazníka.


Nápad se zakrytím radiátoru naším skleněným panelem se ujal a tady přinášíme ukázku z další realizace.

Neobvyklé využití skla může váš domov vyhřát a dodat mu nádech extravagance. Radiátory ze skla určitě nepatří ke klasice. Speciální sklo v různých barevných provedeních a tvarech vnese do interiéru kousek nevšednosti a exkluzivity. Designový radiátor se zrcadlem.


Je možné ho použít nejen v koupelně. Ideální radiátor do předsíně nebo pokoje. Jedná se o kvalitní výrobek, který spojuje funkčnost (topení), praktičnost (zrcadlo a eleganci). Tento designový radiátor je možné vidět na naší vzorkové prodejně.


Teplota krytu radiátoru nepřekročí hodnotu 43°C.

Všechny skleněné části jsou vyrobeny z bezpečnostního kaleného skla. Elegantní vertikální tělesa, které je možno použít nejen v koupelně, ale také jako prostorový předěl, topné stěny či jako plně funkční architektonický prvek z decentní a nenápadnou konstrukcí. Kryty radiátorů s nejmodernějším designem, které jednoduše jen zavěsíte.


Revoluční konstrukce na míru, vhodná pro všechny typy radiátorů. Browse Stylish Radiators Online Now! Available Online Now From £94! With Classic Radiators From £99.


Novinka společnosti ISAN - skleněný radiátor Variant. A nemusí to být nevzhledné pojízdné radiátory. Pořídit si lze kamenné, skleněné nebo topné panely připomínající obraz. Koupelnový radiátor může být dominantou vaší.


Firma The Glass Radiator Co. Jbez viditelných topných částí. Další výhodu mají zrcadlové radiátory. Ty se v koupelnových, popř.


Hitem mezi designovými radiátory je topné těleso řady Melody Variant Glass. ISAN JOY má svůj osobitý styl a je určen pro všechny, kteří chtějí změnit vzhled svého interiéru. Vyznačuje se vysokou mírou bezpečnosti. Máte nový, krásný interiér a zašlý nebo obyčejný radiátor ?

Nechcete ho měnit nebo natírat a uvítali byste změnu? Otopná desková tělesa RADIK lze vybavit čelní deskou s vlastní barvou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky