pondělí 17. července 2017

Čištění výparníku klimatizace

Čištění výparníku klimatizace

Nedílnou součástí pravidelné údržby klimatizace je dezinfekce klimatizace , nazývanou také čištění klimatizace , a výměna kabinového filtru. Tam všude se rozmnožují mikroorganismy a plísně. Naši technici současně zkontrolují správný chod klimatizace ve všech stupních i to, zda někde neuniká chladivo. Nejvhodnějším obdobím se jeví jaro, kdy se blíží sezóna jejího používání.


Čištění výparníku klimatizace

Pokud chceme ušetřit pár stovek, nemusíme jezdit na čištění klimatizace do autoservisu. Stejnou službu jako dostanete tam, zvládnete určitě také. Nejedná se o nic složitého. V autopotřebách si koupíte pěnový čistič klimatizace. Při nezajištění servisu a provozu znečištěné klimatizace dochází ke snížení účinnosti, zvýšení elektro příkonu a může dojít i k. Plnění - čištění chladícího media - recyklace Jeden z nejčastějších běžných úkonů společně s Dezinfekcí.


Běžný úkon - provádíme na počkání. Proplach - čištění trubek, výparníku , kondenzoru, apod. V rychlosti: nasadit hadici klimatizace schránky spolujezdce do výparníku , namontovat schránku s vypínačem výstražných světel, nasadit boční tapec tunelu, namontovat popelník a rámeček řadící páky, vložit nový kabinový filtr a jeho kryt, připojit airbag, hadici klimatizace a osvětlení na schránku spolujezdce a. Proplachování klimatizace Čištění trubek výparníku kondenzoru atd. Díky dlouholeté specializaci na autoklimatizace a tisícům opravených kompresorů a klimatizací seřadíme metody čištění podle efektivity a kvality proplachu. Chemické pulzní - bez demontáže komponent.


Čištění výparníku klimatizace

Běžné chemické proplachování. Přípravky na čištění a dezinfekci klimatizací. PROČ čistit klimatizaci? Během používání klimatizace , a to jak v autě, domácnosti nebo kanceláři, vzniká uvnitř klimatizace postupně kontaminace v podobě bakterií, plísní či mikroorganismů.


Ty lze nalézt zejména v oblasti výparníku (teplo a vlhko) odkud jsou pak. Trávíte za volantem vašeho vozu hodně času? Dezinfekce a čištění klimatizace aneb klimatizace může být nebezpečná! Pak je důležité vědět jak správně používat a čistit klimatizaci automobilu.


Udělejte něco pro své zdraví. Dezinfekční přípravky dokážou z klimatizace odstranit bakterie, viry i plísně. Prostředek do přístroje aplikujete pomocí hadičky do nasávacích otvorů a trysek vypnuté klimatizace. Spustit ji opět lze za dvacet minut po použití.


K výparníku se dostává mnohem hůř než k filtrům. Pěnový přípravek na čištění a dezinfekci klimatizace a výparníku s aplikační hadičkou. Jak je důležité pravidelné čištění klimatizace ? Pravidelné čištění klimatizace má zásadní vliv na její funkčnost a zdravotní nezávadnost. Efekt tohoto zařízení pro komfort cestování je nezpochybnitelný, ovšem pouze pokud klimatizace perfektně funguje. Při chodu klimatizace dochází k ochlazení výparníku vnitřní jednotky chladivem, a jelikož má okolní vzduch vyšší teplotu kondenzuje (sráží se) na výparníku (lamelkách) voda, která samovolně stýká po lamelkách do okapničky pod výparníkem a odtud steče samospádem nebo je miničerpadlem transportována do odpadu.


Klimatizace se stala již standardem skoro v každém nově vyrobeném vozidle. Doporučujeme se jednou ročně podrobit dezinfekci klimatizace a doplnění chladivem. Nabízíme vám odborné plnění a čištění na nejnovějších zařízeních.


Výměna a servis klimatizace není finančně ani časově náročný, nebojte se k nám přijet - automobil vám za chvíli vrátíme v perfektní kondici. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Navíc mi tam dává tabletu do výparníku a musím říct, že ze zápachem není problém.


Čištění výparníku klimatizace

Nebudu uvádět značku, kdyžtak do SZ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky