úterý 11. července 2017

Okh 100 ntr hv

Okh 100 ntr hv

Together with magnesium anode, it ensures the long-term service life of the storage tank. Technologicky nejvyspělejší kondenzační kotel THERM KDZ ve spojení s kvalitním externím zásobníkem zaručují spolehlivé vytápění i přípravu teplé vody. The heater has one exchanger.


Okh 100 ntr hv

Kotlová jednotka díky širokému pásmu modulace výkonu, od kW do 2kW, zaručuje úsporný a ekologický provoz. Vďaka pripojeniam, umiestneným na vrchnej strane ohrievača je výmeník ideálny pre inštaláciu pod závesný kotol Vďaka modernému. Vyhotovenie ohrievačov.


OKH – hranaté ohrievače. Nepriamovýhrevné ohrievače v objemoch 1–1litrov so smaltovanou nádobou a výkonným výmeníkom k postaveniu na zem pod závesný plynový kotol. Všetky vývody vrátane vývodov výmeníka sú orientované hore pre ľahšie prepojenie so závesným plynovým kotlom.


Ohřev TUV celoročně topnou vodou z plynového kotle. Nepřímotopný ohřívač pro svislou montáž o objemu 1litrů, hranatý. Ohrievač je vybavený reguláciou teploty ohrevu teplej úžitkovej vody, poistným ventilom a vývodom pre. Используются для экономного нагрева технической воды и монтируются под подвесным. Ohřívač je napojen na externí teplovodní zdroj s max.


Thermona Therm LXZE. Ohřev zajišťuje výkonný spirálový výměník. Kč bude dopočítán Celý popis. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.


Siekdami užtriktinti sklandų svetainės veikimą mes naudojame slapukus. Ar sutinkate su mūsų privatumo politika? Kvalitná oceľová nádoba ohrievača je vyrobená zo špeciálneho silného plechu a vybavená bezniklovým smaltom.


Všechny vývody včetně vývodů výměníku jsou orientovány nahoru pro snadnější propojení se závěsným plynovým kotlem. Na ovládacom paneli je umiestnené ovládanie kapilárového termostatu na nastavenie požadovanej teploty vody a dve signálne kontrolky oranžová“ = zásobník nahrieva. Tento zásobník teplé vody (bojler) se smaltovanou nádobou a výkonným výměníkem k postavení na zem pod závěsný plynový kotel. A Drazice indirekt tárolókkal jól jár!


Okh 100 ntr hv

A kerámia fűtőbetétnek köszönhetően rendszereinkben minimális a vízkőképződés és a belső korrózió. Stacionární nepřímotopný ohřívač vody se smaltovanou ocelovou nádobou o objemu litrů určený k montáži pod závěsný plynový kotel. Sestava plynový kotel a nepřímotopný bojler svým výkonem zaručuje dostatečné množství TUV i pro velké bytové jednotky, provozovny a restaurace.


Přednosti: - Tepelný výkon na ohřev teplé vody 2kW - Trojcestný ventil pro ohřev zásobníku je součástí kotle - Ohřev vody v externím nepřímotopném zásobníku - Stálá dodávka teplé vody pro více. Zásobníky v objemových řadách 1–1litrů se smaltovanou nádobou a výkonným výměníkem k postavení na zem pod závěsný plynový kotel. NÁVOD K OBSLUZE A INSTALACI. ZÁSOBNÍKY TEPLÉ VODY NEPŘÍMOTOPNÉ. Družstevní závody Dražice - strojírna s. Stacionární zásobník v hranatém designu s jedním výměníkem a vstupy i výstupy v horním víku vhodný pro instalaci pod závěsné kotle.


Okh 100 ntr hv

Charakteristika zásobníků vody (bojlerů) OKC – válcové zásobníky vody. Provedení zásobníků vody. Zásobníky vody k postavení na zem v objemech 1–2litrů se smaltovanou nádobou a výkonným výměníkem pro ohřev teplé užitkové vody (TUV) z externího zdroje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky