pátek 7. července 2017

Lipovica plano

Proizvodnja aluminijskih radijatora i odljevaka u tlačnom i kokilnom lijevu. Plano je najnoviji radijator u našoj ponudi, nastao na. Lipovica - tvornica aluminijskih lijevanih radijatora. HLINÍK - účinné a efektivní vytápění s nádherným designem. Aluminijski radijator, članak 5mm - LIPOVICA Plano 5(1W).


Nabízíme vám ucelený sortiment hliníkových radiátorů pro bydlení, jež garantují vysoký výkon a nejvyšší kvalitu.

Provozní výhody mohou byt okolo při konstantním vytápění během hodin a až v případě změn teploty během dne. Elegantan dizajn zatvorenih linija koje sprječavaju zadržavanje prašine. Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies).


Koristeći naše usluge pristajete na naše korištenje kolačića. Dizajniran je zatvorenim linijama na prednjoj i stražnjoj strani koje sprečavaju zadržavanje prašine. Lako se čisti i kao takav idealan je za bolnice, domove zdravlja, kao i za sve prostore koji. Hliníkový radiátor LIPOVICA přináší revoluční design.


Rozměry: Hloubka a šíře jednoho článku je cm.

Unikátní konstrukce hliníkových radiátorů LIPOVICA zabezpečuje velmi dokonalé prodění tepla od radiátorů směrem do prostoru. Popřebné teplo je do prostoru předáváno i při velmi nízkých. V rámci výrobního procesu a jejich konstrukce se tyto radiátory nechají uzpůsobit dle potřeby na jednotlivý počet požadovaných litinových článků a to dodatečným přidáním, nebo jejich odebráním.


CENTROPELET Z - PELETOVÁ TEPLOVZDUŠNÁ KRBOVÁ KAMNA S DÁLKOVÝM OVLÁDÁNÍM A TÝDENNÍM PROGRAMÁTOREM Interiérová krbová kamna bez nutnosti komínu, s přívodem čerstvého vzduchu a odvodu spalin přes zeď. VENTIL provjeri u trgovini gdje ga namjeravaš kupiti. Jeho čistá čelní plocha ho přímo předurčuje do moderních interiérů, kde podtrhne jejich. Objevte moderní retro styl s Mood designem.


S radiátorem využívajícího nejmodernějších technologií hliníkového lití k napodobení tradičního, klasického vzhledu radiátorů minulých století. Spodní připojení SP pravý rohový - s termoventilem dole. Jedná se o velmi exlusivní radiátor.


Radiátor s připojením SP PLUS je určen pro systémové napojení topení. Radiátory z hliníku v koupelnách a vlhkém prostředí nikdy nezrezaví. Nově přehlednější a rychlejší. The machines are equipped with electric resistance furnaces used for automatically maintaining the temperature of the melt. Each machine is equipped with.


Ohřev TUV, - elektrický bojler Dražice OKCE 1pro. LIPOVICA - hlinĂ­kovĂŠ radiĂĄtory.

Lehký a snadný výpočet. PLANO doplněný o spolehlivou. C v oblasti 3- 4m. Ke každému radiátoru je nutnost objednat univerzální montážní set SMOB (není součástí ceny). Gdje kupiti - usporedi cijene za RADIJATOR.


Plano radijatori su nova serija od Lipovice, jako se lijepo uklapaju u moderne prostore i laki su za odrzavanje jer nemaju nikakve utore po sebi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky