úterý 18. července 2017

Agregát

Agregát

Agregát (z lat. ad-gregare, shromáždit, doslova připojit ke stádu) může mít více významů:. Generovaný, orientační výčet dalších tvarů tohoto slova. Význam a typické výrazy slova „ agregát “ v Slovníku slovenského jazyka.


Agregát

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. Toto je rozlišovacia stránka. Obsahuje rozličné významy uvedeného hesla.


Ak ste sa sem dostali cez odkaz v článku, prosím, vráťte sa a opravte ho tak, aby odkazoval priamo na najvhodnejší význam. Sociální agregát je takový sociální útvar, jehož členové se sešli náhodou, neplánovaně, navzájem se neznají a pravděpodobně se už ve stejném složení znovu nesetkají. Lidé se seskupují na určitém místě na základě stejného podnětu. Shluky a davy mohou být. AGREGÁT agregate, s. Grup de mașini care alcătuiesc un tot unitar și lucrează împreună pentru realizarea unei anumite operații tehnice.


Producerea în țară a unor mașini și agregate complexe, pentru care Romînia a fost zeci de ani tributară imperialiștilor, marchează creșterea calitativă a industriei noastre socialiste. Zažádat o cenovou nabídku. Kontejner Start-up stop. Diesel agregát v kontejneru do.


Elektrocentrála pre každého. Rýchle dodanie a poradenstvo ZDARMA. Benzínové generátory elektřiny jsou poháněny dvoutaktním, nebo čtyřtaktním spalovacím motorem.


Agregát

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Co se týká rychlosti dodávek, tak v případě, že se jedná o diesel agregát , který máme skladem můžeme dodat okamžitě. V případě zájmu se můžete k nám přijet podívat na provedení diesel agregátu.


Předvedeme Vám diesel agregát v chodu, podíváte se na zpracování kapotáží, atp. Je mnoho oblastí lidské činnosti, při kterých se bez vhodného přenosného zdroje el. Využíváme cookies pro zajištění snadnějšího použití našich webových stránek.


Pokračováním v prohlížení webu předpokládáme, že s tím souhlasíte. Zemědělství je obor, ve kterém téměř každý stroj využívá hydrostatické zásady. Kondenzační teplovzdušný agregát modelové řady HR je určen pro vytápění vnitřních prostor. Výraznou charakteristickou předností typové řady HR je kombinace nerezového tepelného.


Velké množství krystalů téhož nerostu pohromadě vytváří shluk neboli agregát. Vykrystalováním minerálů na stěnách oválné dutiny v hornině vzniká geoda. Dobře vyvinuté krystaly se vytvářejí pouze v případě, kdy minerál má pro svůj růst dostatek prostoru (např. v dutinách). V horninách, kde najednou krystaluje.


Agregát

Hydraulická zařízení vždy navrhujeme na přání zákazníka, dle jeho potřeb a požadavků s kompletním servisem. Hydraulický agregát navrhneme, sestavíme, dodáme, připojíme, seřídíme, odzkoušíme a předáme zákazníkovi na klíč. Nejlehčí pístový micro agregát je Typ - váží pouhých kg. Hydraulické agregát y jsou zařízení kompletní, přenosná a potřebná v domácnostech, malých výrobních firmách či autodílnách. Konstrukce a funkce hydraulických napájecích jednotek je poměrně jednoduchá.


Proven quality and innovative technology: Click here for our products for wood and composite processing. The tool carrier technology of the future combines the advantages of a tool magazine and a turret.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky