čtvrtek 20. července 2017

Nivea zklidňující micelární vodu 3 v 1

Díky technologii micel funguje jako magnet na nečistoty. Složení bez parfému pleť nedráždí. Má zklidňující efekt, je šetrná k očnímu okolí.


Nivea zklidňující micelární vodu 3 v 1

Vyzkoušejte naši neparfémovanou micelární vodu s přídavkem dexpantenolu a oleje z jadérek hroznového vína. SUPER CENY s dopravou do druhého dne! Ahoj, po delší době tu máme zase recenzi. Získala jsem ji k testování díky jejich facebookovým stránkám,kde probíhala něco jako soutěž a já měla to štěstí a byla vybrána mezi testerky.


Jemně, ale účinně odstraňuje z pleti všechny nečistoty, líčení, přebytečnou mastnotu i odumřelé pleťové buňky. Vyzkoušejte jemnou kombinaci micelární vody a vitamínu E, zbavte se jednoduše a jemně nečistot, make-upu i řasenky a zároveň své pleti zajistěte příjemnou hydrataci, svěžest a vláčnost. Díky praktickému balení, které se vám bez problémů vejde i do příručního zavazadla.


Nivea zklidňující micelární vodu 3 v 1

Odstraní make-up i voděodolnou řasenku. Jemné složení odstraní zbytky řasenky, make-upu a zároveň eliminuje všechny známky podráždění pleti. Praktické 100ml balení se vejde i do příručního zavazadla.


Vďaka technológii micel pritiahnete ako magnet každodenné nečistoty, mastné čiastočky i stopy mejkapu. Dexpanthenol a olej z jadierok hrozna navyše hydratujú pleť a chránia ju pred podráždením. V předchozím odstavci jsem si tak trochu povzdechla nad boomem micelárek obecně. Oceňuji, že má funkční víčko, s kterým nemám problém se strefit na tampón a zdá se mi, že velice jemně a opravdu. Důležitým krokem ke krásné pleti je odlíčení.


Není však snadné najít produkt, který vám perfektně odlíčí pleť a ještě ji po něm budete mít krásně hladkou a jemnou. Perfektně odlíčí pleť, není potřeba používat předtím žádné odličovací mléko ani. Dopřejte své pleti lehký make-up, který kryje, hydratuje a zároveň redukuje jemné vrásky. Zároveň zbaví vašu pleť každodenných nečistôt aj odumretých kožných buniek.


Vlastnosti:účinne zbavuje pleť make-upzanecháva pleť celkom čistúdodáva pleti hydratáciumožno. Pokud máte citlivou pleť a hledáte spolehlivý přípravek na její odličování a čištění, možná pro vás bude tato micelární voda správnou volbou. Je šetrná i pro potřeby citlivé pleti a chrání její ochrannou bariéru před oslabováním. Spolu s dalšími produkty pro citlivou pleť pomáhá redukovat začervenání, napjatou pleť a vysušování. Pokud bychom chtěli tento název přeložit, získali bychom slovní spojení „krásné rty“.


Nivea zklidňující micelární vodu 3 v 1

Tento oblíbený balzám používají lidé na celém světě dodnes. Jemná a šetrná péče každý den! Popis: Vlastnosti: technologie micel s obsahem dexpanthenolu a oleje z jadérek hroznového vína, odstraní každodenní nečistoty, mastné částečky i stopy make-upu,.


Popis: Aktivní látky: - dexpanthenol a olej z jadérek hroznového vína. Jemne, ale účinne odstraňuje z pleti všetky nečistoty, líčenie, prebytočnú mastnotu aj odumreté pleťové bunky. Nivea Face zklidňující čistic.


Skladem u dodavatele Informace o dopravách. Nejlevnější e-shop YesParfemy. Zboží za akční ceny, slevy. Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky