pondělí 10. července 2017

Elektrokotel rejnok

Používáme cookies a sledovací technologie třetích stran k zapamatování vašich preferencí, k měření a analýze používání našich webových stránek, i ke zlepšení vašich zkušeností s našimi webovými stránkami. Pří vod a odvod topné vody je spo dem, stejně jako elektrické při po je ní. Kotle řady REJNOK jsou svou kon struk cí před ur če ny k umístění na zeď.


REJNOK K elektrokotel , výkon 1 2 kW. V chladných obdobích, kdy primární zdroj nevytopí objekt na tepelnou pohodu, zapojí se také elektrokotel.

Nespornou výhodou elektrokotle jsou velmi nízké pořizovací náklady - odpadá zde nutnost nákladné přípojky plynu či komína. Za mých mladých let, když jsme ještě měli kotel na uhlí, tak si tatík, aby nemusel roztápět kotel, když se mu nechtělo, udělal elektrokotel sám. Obsah Charakteristika a vybavení kot. Elektrokotel se zásobníkem. Ikdyž systém natlakuju i více tak ručička se né a né pohnout.


Zdravím, je to bezkonkurenčně nejdražší topení. Ta je potom poháněna oběhovým. Je to čisté, ale opravdu drahé a moc se člověk neohřeje.

Loni jsme tady měli docela zimu, chodili jsme ve svetrech a elektroměr se točí a točí, stačí trochu přidat topení. Za tu zimu jsme dopláceli bezmála TISÍC! Proč používat elektrokotle? Přímotopné elektrokotle, neboli kotle na elektrickou energii, jsou v posledních letech stále oblíbenější.


Lidé si je pořízují pro vytápění rekreačních objektů, firem i rodinných domů a dalších objektů, nejen v místech, kde není přístup k plynu. Je to vždy spotřeba za celou elektriku, tedy topení, bojler, vaření, pečení, svícení, pračka, počítač. Topil jem minulou zimu,kotel je pod proudem,HDO svití,tlak dobrej prostě vše v pořádku a kotel se nechce rozběhnout ale dnes ráno jsem na to přišel.


Topení kombinujem ještě s krbovou vložkou s víměníkem kde ohřátá voda jde do nátopné nádrže. Na výstupu z nátopné nádrže je termostat který pouští teplou vodu do podlahového topení a ten zůstal zaseknutý v. Provedení bypassu relé na základní desce pomocí přidaných stykačů. Výměna jističe pro elektrokotel - poničen (přehříval se) v důsledku častého vypínaní kotle přes jistič v době před opravou. Nyní již nebude nutné pokaždé měnit základní desku kvůli slepenému relé. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. PROTHERM K elektrokotel Rejnok. Na 1m by som Vám odporučil tých kW elektrokotol , takže tento napr.


Zkuste dodat i nějaké detaily-jaký je výkon elektrokotle , krbu a výměníku?

Důvod prodeje - přechod na jiný způsob. K Jedna se o eletricky kotel protherm rejnok Kv. Je nutné dát pozor na to, jestli jde starší typ, označený Rejnok nebo o nový typ, označený Ray. U staršího typu je ovládání HDO řešené tak, že propojka je mezi N (zdvojená svorka na přívodu) a kontaktem označeným HDO. Po odstranění propojky je možné připojit na kontakt označený HDO přímo N vodič od HDO.


Internetový veľkoobchod ATRIA. Protherm rejnok 15kw - Diskuze TZB-info.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky