pátek 14. července 2017

Elektrické sálavé panely

Sklenené sálavé panely. Panely sa inštalujú na strop pomocou stropných rámov. Sálavé sklenené panely Ecosun G sú určené predovšetkým pre vykurovanie interiéru, kde plnia nielen funkciu vykurovacieho telesa, ale sú aj dizajnovým prvkom. Elektrické sálavé panely. Ve vytápěném prostoru může být nižší teplota.


Elektrické sálavé panely

Sálavé panely pracují se zcela jiným principem výroby a šíření tepla než teplovzdušné konvektory. Topný panel emituje elektromagnetické vlnění, které se na teplo přeměňuje až po dopadu na předměty, plochy a také osoby, od kterých se pak druhotně ohřívá také vzduch. Sálavý panel Ultratherm je nízkoteplotný sálavý panel, ktorého základom je vykurovacia fólia v schránke z oceľového plechu. Jen u nás najdete infratopení, sálavé topné panely , elektrické topení, termoizolační omítky, izolační nátěry, hygienický nátěr, Actinthermo na jednom místě. NÍZKOTEPLOTNÍ Sálavé topné panely pro bytové a nebytové prostory - stropní i nástěnná montáž, dostupné v různých barvách nebo zrcadlovém provedení, možnost individuálního potisku SKLENĚNÉ PANELY GR Prémiové skleněné panely - designová sálavá topidla pro nástěnnou instalaci VYSOKOTEPLOTNÍ Sálavé panely k vytápění průmyslových a zemědělských objektů.


Domestic consumer units receive the main electrical supply and distribute it to individual circuits throughout the home to provide electricity. Fuse boxes for homes play a crucial role in helping to prevent electric shocks and electrical fires. Levnější a úspornější topení jsou INFRAPANELY.


Infratopení uspoří až nákladů na topení. Nabízíme elektrické přímotopy a úsporné sálavé přímotopy, infrapanely, skleněné a mramorové sálavé panely , přímotopná topidla do koupelny. Infračervené topné panely ohřívají přímo předměty a lidi v okolí. To přináší velkou efektivitu vytápění a značnou energetickou úsporu.


Jakmile teplota v místnosti dosáhne požadovaných hodnot, tak se panel pomocí termostatu automaticky vypne a udržuje v místnosti stabilní a příjemnou teplotu. ECOSUN sálavé topné panely - Český výrobce, HAKO. Nízkoteplotní keramické panely ECOSUN N výrobce Fenix uzpůsobil pro zavěšení na výšku i šířku, vždy však pouze pro svislou montáž.


Sálavé infrapanely se zakázkovým moderním designem ladí s Vaším interiérem. Vyskúšajte niečo nové a užite si komfort pri vykurovaní. Je vytápění elektřinou opravdu tak drahé, jak se o něm říká? Tento mýtus vznikl v 90-tých letech minulého století, kdy zde proběhla krátkodobá vlna politické a ekonomické podpory energeticky náročných konvektorů (přímotopů). Esteticky působivým a přitom uživatelsky praktickým způsobem je vytápění koupelny či interiéru pomocí elektrických sálavých panelů z přírodního kamene.


Panely jsou hygienické, snadno udržovatelné a přitom vzhledově velmi atraktivní, patří proto mezi výrazné prvky každého interiéru. Podobně jako sálavé mramorové panely jsou i skleněné panely určeny zejména do luxusních interiérů. Díky reprezentativnímu provedení mohou být instalovány v luxusních obývacích halách a koupelnách rodinných domů, ale i společenských prostorech hotelů a firem.


Elektrické sálavé panely

Předností panelu je, že dochází k předávání tepla do. Toto sálavé teplo prvotne neohrieva vzduch ale predmety, na ktoré dopadne. Vzduch sa následne ohrieva od týchto predmetov.


Nakoľko toto infračervené žiarenie dopadá aj na ľudí, teplo je na pocit intenzívnejšie ako pri bežnom vykurovaní. Tým pádom stačí termostat nastaviť na nižšie teploty čím je možné ušetriť značné financie. Panely ECOSUN G jsou skleněné sálavé panely s vysokou estetickou úrovní, odvozené od panelů GR, doplněné o tepelnou izolaci, obvodový rám z eloxovaného hliníku a univerzální úchyty, umožňující instalaci panelu na stěnu (svisle) i na strop (vodorovně).


Jsou tak univerzálním výrobkem, spojujícím výhody sálavých. Tyto panely budou mít mnohem vyšší účinnost, než-li mají dnešní panely. Většina budov bude používat elektrické topné systémy a populace bude jezdit v elektro vozech. Vysokoteplotní sálavé panely IVT. Pracují na bázi infračervené technologie.


Sálavé panely Fenix je možné zavěsit buď na výšku či na šířku, avšak výhradně ve svislé poloze, tedy na stěnu. Dopyt a počet spokojných zákazníkov v rámci infrakúrenia z roka na rok narastá. Spočítáme Vám zdarma potřebný výkon pro topné panely s akumulací a navrhneme řešení pro co nejkomfortnější provoz. V našej ponuke nájdete kvalitné infrapanely prevažne od popredného Českého výrobcu FENIX.


Veľký vykurovací sálavý panel. W a dvojité kúrenie: infračervené a konvekčné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky