středa 26. července 2017

Infračervená deka

Infračervená deka

Infračervená deka využívá účinků infračerveného záření na kůži a její hlubší vrstvy. Táto infračervená tepelná deka bola vyvinutá na redukciu hmotnosti. Disponuje rôznymi možnosťami nastavenia.


Infračervená deka

Tato infračervená tepelná deka byla vyvinuta na redukci hmotnosti. Deka pro koně s krčním dílem vyrobená z prodyšného a savého materiálu. Deku lze používat jako stájovou, odpocovací či přepravní. Celý potah je tvořen z přírodních látek, které působí protizánětlivě a to po celou dobu životnosti. Díky stříbru je podložka vhodná i pro lidi, kteří mají problémovou pokožku, atopické ekzémy a dokonce i lupenku.


Teplota se dá nastavit mezi 25°C a 55°C. Tato domácí vyhřívaná deka využívá technologii uhlíkových vláken, která. Jsou jedním z průkopníků infra -červené recyklace asfaltu.


Infračervená deka

Používá nezávisle řízených topných zón. S jejím použitím dokonale očistíte organismus od toxinů a přebytečné vody, stimuluje metabolismus a způsobuje efekt hubnutí, navozuje relaxaci a zlepšuje pohodu. Lékařské studie prokázaly pozoruhodné výsledky tepelnho záření. Saunovací infračervená třízónová deka S - 1umožňuje provádět velmi efektivní saunování, které je na rozdíl od klasické sauny možné provádět doma. Díky třem odděleným zónám působí infračervený ohřev na požadovanou část těla a výsledky jsou díky tomu brzo patrné.


Infra podložka slouží k příjemné tepelné relaxaci s širokým spektrem využití. Díky prohřátí tkáně dochází k lepšímu prokrvení, pozitivně jsou ovlivněny revmatické projevy, nemoci páteře, artróza, syndromy ranní ztuhlosti při polyartritidě a řada dalších onemocnění. Thermal body contour - pocením ke štíhlé linii, krásné zdravé vypnuté pleti a psychické pohodě. Spalte 6kalorií za 40min! Slouží k příjemné tepelné relaxaci s širokým spektrem využití.


Cenově nejdostupnější model, vhodný pro všechny zájemce o léčbu infračerveným zářením. Vyhrievacie dečky, podušky a papučky patria k stále čoraz viac obľúbeným formám zahriatia organizmu. Ideálne sú pre zimomrivé osoby, pre prekrvenie končatín, ale aj ako terapia teplom. Potřebujete si prohřát svaly a kosti?


Podpořte krevní oběh, detoxikujte svoje tělo a relaxujte v infrasauně. Relaxujte v infrasauně, která působí blahodárně na lidských organismus. Deka využíva ochranný systém BSS a funkciu automatického vypnutia po cca 90min. Dobrý deň, ja mám madrace od firmy KK- partner Hlohovec, taktiež som si pri prezentácii kúpila infra podložku. Dala som za to nemalé peniaze, brala som to celé na splátky ( ani neviem ako som to splatila ) Teraz by som si tie pomôcky nedala ani za nič na svete.


Objednávky prosíme telefonicky. Nižší teploty vzduchu jsou důležité pro lidi s vyšším kardiovaskulárním rizikem, protože toto riziko se při vysokých teplotách v tradičních saunách velmi zvyšuje. Infračervený sauna oblek používá infračervené záření pro přímý ohřev tkání do hloubky.


Nabízíme kvalitní potřeby pro gelové nehty, akrylové nehty, řasy a péči o ruce, BeWoman. Elektrická nahrievacia deka je skvelý spoločník a pomocník. Každé jej použitie vám prinesie príjemné teplo do vychladnutého tela a dokonalú úľavu od bolesti brucha alebo chrbta.


Pocením ke štíhlé linii a krásné zdravé vypnuté pleti a psychické pohodě. Laserová lipolýza - Lipo slimming Mega. Deka s rukávy Deluxe (různé barvy) Pokud patříte mezi ty, kteří milují klidné chvíle před televizí či s dobrou knihou, tato deka s rukávy Deluxe je stvořena právě pro Vás. Je to kombinace deky a župana, díky které budete mít všechny části těla pěkně v teploučku.


Přístrojová lymfodrenáž - Ballancer 505.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky