pondělí 24. července 2017

Rychlovarná konvice 3000w

Hodnocení produktu:. Jelikož šálek lahodné kávy nebo chutného čaje si dopřeje každý a někdy i několikrát denně. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Rychlovarná konvice 3000w

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tato skleněná konvice je velice designová a dokonale ozdobí vaši kuchyni. Při zapnutí se konvice rozsvítí modrou LED diodou a vnitřek konvice je tak krásně osvětlen. Zvládne uvařit až litry vody a navíc má velmi jedoduché otevírání víka pomocí tlačítka na rukojeti. Rýchlovarné kanvice majú svoje nezastupiteľné miesto v našich domácnostiach.


Preč sú časy, kedy ste na prípravu čaju a kávy čakali dlhé minúty. Dnes vám rýchlovarná kanvica uvarí vodu v priebehu chvíľky, preto sa hodí aj počas varenia. V odolném nerezovém provedení je ideální do provozu menší kanceláře nebo domácnosti. Stylová a bezpečná Jedinečná nerezová rychlovarná konvice Vigan Mammoth WK12X vám pokaždé připraví váš oblíbený horký nápoj stylově a snadno. Objem l vám bude stačit pro přípravu čaje nebo kávy.


Konvice je také chráněná proti nechtěnému zapnutí bez vody a po skončení varu se automaticky vypíná. Na dně konvice se nachází skrytá nerezová topná spirála. Po obou stranách konvice je velký a dobře viditelný vodoznak.


Vyjímatelný filtr proti vápenatým usazeninám a sklápěcí uzamykatelné víko. Stačí si jen vybrat jestli chcete keramickou, nebo nerezovou, retro, nebo moderní… Na FAVI. Neohodnoceno Značka: Sencor. Pro výběr rychlovarné konvice je důležitý objem ohřívané vody. Dalším důležitým parametrem je.


Rychlovarná konvice 3000w

Rychlovarné konvice BRAUN Vše skladem. Vyzkoušeli jsme třiadvacet rychlovarných konvic a sledovali, která uvaří vodu nejrychleji, kolik přitom. Elegantní rychlovarná konvice v módní barvě rubínu. Kovová designová konvice v atraktivní kombinaci nerezu a červeného laku.


Víčko sundaváte ručně, při vylévání vody perfektně těsní. Konvice patří spíše k pomalejším, litr vody ohřála na 1°C za 4:minuty. Wh, při průměrné spotřebě.


Poohlížíte se po rychlovarné konvici? Chcete konvici, která bude skvěle vypadat a zároveň bude extra rychlá? Protože je však rychlovarná konvice zpravidla neustále na očích, logicky se sluší a patří, aby sloužila i jako designový doplněk. A to rychlovarné konvice ETA zvládají na jedničku!


Na své si přijdou milovníci klasických tvarů, moderního designu i znovu oblíbeného retro vzhledu. Vybírat můžete z rychlovarných konvic. DOMO Boretti B5je skvělým doplňkem do moderní domácnosti.


Rychlovarná konvice 3000w

Disponuje oboustranným vodoznakem, ergonomicky tvarovanou rukojetí a topným dnem z kvalitní nerezové oceli se zakrytou topnou spirálou. Víko je opatřené bezpečnostním zámkem a nechybí ani ochrana proti přehřátí při zapnutí bez vody a světelná indikace provozu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky