pátek 28. července 2017

Protherm lev

Protherm lev

Nové stacionárne kondenzačné kotly Lev predstavujú kombináciu spĺňajúcu väčšinu požiadaviek na výkon a komfort pri súčasne zachovanej čo najmenšej záťaži životného prostredia. Používáme cookies a sledovací technologie třetích stran k zapamatování vašich preferencí, k měření a analýze používání našich webových stránek, i ke zlepšení vašich zkušeností s našimi webovými stránkami. Protherm Lev KKV, KKV, KKO Výrobní číslo kotle je vyznačené na štítku, který je připevněný na zadní stěně elektrické krabice ovládacího panelu.


Ovládací panel je na čelní straně kotle. V časti „Návod na obsluhu“ najdete popis základních funkcí kotle a také jak bezpečně zacházet s kotlem. Customer base includes manufacturers, distributors, installers and some end users. Všechny informace o produktu Kotel Protherm LEV KKZ, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Protherm LEV KKZ.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. V současné situaci, kdy je většina z nás ve svých domovech, je důležité držet pospolu. Ponuka kondenzačných kotlov. Používame súbory cookies a technológie tretích strán na zapamätanie vašich preferencií, na meranie a analýzu používania našich webových stránok a na optim.


Software chyba kotla protherm LEV KKO - cyklovanie cca. Tymto sa rapidne znizuje. Stacionární plynové kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem teplé vody o objemu 150l. Kotle jsou vybaveny vysoce účinným čerpadlem pro snížení spotřeby elektrické energie.


PROTHERM LEV KKZ Výrobné číslo kotla je vyznačené na štítku pripevnenom na ploche elektroskrinky kotla s ovládacím panelom, ktorá je prístupná po zložení predného krytu kotla. V časti “Inštrukcie pre používateľa“ nájdete popis základných funkcií kotla aj ako bezpečne zaobchádzať s kotlom. PROTHERM PROTHERM LEV 28KKO Part Types - iBasis - Domestic and Commercial Spares Search. Dom a záhrada - Protherm lev bazár. Vyberajte z inzerátov.


Protherm lev

Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. PROTHERM LEV je nový kondenzační kotel s účinností až 1 a zabudovaným 95ti litrovým zásobníkem TUV.


Lev se tímto okamžikem stává novou vlajkovou lodí firmy Protherm. Kondenzačný kotol toto zostatkové teplo dokáže za určitých podmienok zužitkovať. Kondenzační závěsný kotel Protherm LEV mě stupeň využití tepla až 1 a řadí se mezi nejlepší na evropském trhu. Zajišťuje bezstarostnou a bezpečný provoz. Protherm Lev kondenzačný kotol KKO Rad závesných kondenzačných kotlov LEV s vysokým stupňom využitia tepla až 1 s použitými technológiami sa radí ku špičke európskeho trhu.


Vysoká miera bezpečnosti zaručuje bezstarostnú a spoľahlivú prevádzku. Pri vývoji kotla sa kládol dôraz predovšetkým na vysokú. Kotol ma plno modulačný ventilátor (prevedenie komína TURBO) s plynulou reguláciou výkonu, vďaka mikroprocesorovej elektronike E-BUS, kompatibilnou s termostatmi Protherm Thermolink. Kotol Protherm Lev KKV s prietokovým ohrevom teplej vody TUV. Komunikácia je realizovaná tromi vodičmi.


Na stránke nájdete návody a manuály na Kotle - Protherm v českom jazyku na stiahnutie zdarma vo formáte pdf. Plynový kondenzační kotel s účinností až 1, který je vybaven zabudovaným litrovým zásobníkem teplé vody. Vyznačuje se konstrukční jednoduchostí, přičem v sobě ukrývá nejmodernější použité technologie - PROTHERM LEV 30KKZ - Výkon: - kW Výroba kotle PROTHERM LEV KKZ byla ukončena. Náhradní díly na plynové kotle a elektrokotle značky PROTHERM. Mame kotol Protherm Lev KKO v18.


Protherm lev

Pri zapinani kotla je problem ho rozbehnut. Hlasi chybu F2 ale tlak mame 1. Ked ide, casto sa vypina s chybou F22. A par krat sa vypol s chybou Fa Teraz uz aj prvy krat F29.


Uz kotlu vobec neverime. Neviete co tomoze sposobovat? TZB-info využívá zpravodajství ČTK, jeho obsah je chráněn autorským zákonem.


Protherm lev

Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky