čtvrtek 13. července 2017

Plynová hřebíkovačka

Paslode IM100Ci Li-Ion plynová hřebíkovačka , akce při nákupu balení hřebíků. Nejsilnější plynová hřebíkovačka na trhu. Profesionální 1mm pneumatické hřebíkovačky dosahují výkon přibližně 1joulů při barovém tlaku.


Plně funkční do -° C. NOVÁ PLYNOVÁ HŘEBÍKOVAČKA OMER GSN34. Nová generace plynových hřebíkovaček OMER GSN34.

Levný provoz, levný plyn a levný spojovací materiál je ideální kombinací, která na současném trhu moderních hřebíkovaček na plyn chyběla. Plynová hřebíkovačka pro nastřelování hřebíků o délce 50–mm. Unikátní hřebíkovačka na stlačený vzduch na hřebíky typ HCFN délky - 50mm. Zaráží tvrzené hřebíky z wolframové oceli do betonu, cihel.


Ve stavebnictví pro fixaci ocelových. Aktuální informace v souvislosti s šířením viru COVID-najdete zde. Změna v doručování balíků společnosti Direct Parcel Distribution CZ s. Dům a zahrada - Plynova hrebikovacka bazar.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. AKU NÁŘADÍ ELEKTRICKÉ NÁŘADÍ KOVOOBRÁBĚNÍ STAVBA RUČNÍ NÁ. Díky šikmému zásobníku hřebíkovačky je možno se s hřebíkovačkou snadno dostat i do hůře přístupných.


Nová plynová hřebíkovačka na hřebíky 50–mm v pásku 34° spojené papírem nebo drátem. Pro realizaci dřevěných kons. Sponkovačky a nastřelovačky.


Ideální pro pokrývačské a tesařské práce na střeše, realizace dřevostaveb, výroba bednění, montáž podbití, laťování, sbíjení krovů, pokládka podlahových roštů, aj. Stálá síla úderu, frekvence výstřelů: 2-hřebíky-sec. CE je určena pro tesařské a pokrývačské práce, laťování, bednění atp.


Nastřelovačky hřebíků pak usnadňují práci stavebním dělníkům při budování dřevostaveb už od padesátých let minulého století, kdy byla v USA vyrobena první pneumatická hřebíkovačka. Kutilové však mohou tyto typy nářadí využít také a často si vystačí s přístroji z hobby řad. Určená pro hřebíky v pruzích na papíru s uhlem 34°.


Výborná na montáže plechových profilů pro sádrokartonové příčky, montáže držáků, konzol, izolačních nopových folií a jiných materiálů do betonových nebo ocelových podkladů. Hřebíkovačka určená pro montáže a kotvení prvků ve stavebnictví. K dispozici jsou typy pneumatické i plynové.

Plynové přístroje používáme s výhodou při montážích. Používané kotvicí hřebíky typu ANKER Pjsou páskovány pod úhlem 34°, hřebíkovačky tak. Popis: Je dobře vyvážená a ergonomicky optimalizovaná. Kompaktní konstrukce umožňuje rychlou a pohodlnou práci.


Celokovový zásobník a ocelové vyústění zaručují dlouhou životnost hřebíkovačky. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. V kufříku 2x akumulátor NiMH V, síťová nabíječka.


Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky