úterý 11. července 2017

Podlahový konvektor korado

Podlahový konvektor s přirozenou konvekcí. Konvektorové těleso KORAFLEX FK nebo FK InPool je určeno pro zapuštění do podlahy, zejména v místech neumožňujících umístění vyšších těles, například k francouzským oknům, k průchodům do zimních zahra vstupům do hal, východům atd. Existují místa s vyššími tepelnými ztrátami. V takových místech, kde je třeba zvýšit účinnost při zachování špičkového designu, zvolte podlahové konvektory KORAFLEX s ventilátorem a optimalizovanou konvekcí.


Mřížky z eloxovaného hliníku jsou určeny do suchého i vlhkého prostředí (v případě umístění hliníkové mřížky do vlhkého prostředí, musí být pravidelně omývány čistou vodou a následně důkladně vysušeny).

The successful acquisition of the company LICON HEAT, s. With this step we extended our product portfolio with a complete range of floor, bench, wall and special convectors. The integration of the company LICON HEAT. Mřížky ze dřeva jsou vyráběny z přírodních dřevěných materiálů v provedení buk, dub, mahagon. Dřevěné lamely jsou nasazeny na pružině a jednotlivě oddělovány plastovými barevnými distančními rozpěrkami.


Zdá se, že používáte prohlížeč, jenž nepodporuje moderní technologie pro zobrazování obsahu na webu. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, jenž dnešní standardy splňuje.

Nastavovacie skrutky slúžia iba k horizontálnemu vyrovnaniu vane konvektora. Pred zabetónovaním musí byť konvektor zafi xovaný do podlahy pomocou kotviacich skrutiek, ktoré zabránia vertikálnemu posu-nu konvektora pri následnom zaliatí betónom. Pri zalievaní betónom je. Thanks to the broad portfolio and functionality, they are designed not only for heating in family houses and blocks of flats, but also in office buildings and non-residential premises.


Konvektor KORAFLEX FK nebo FK InPool je určen pro zapuštění do podlahy, zejména v místech neumožňujících umístění vyšších těles, například k francouzským oknům, k průchodům do zimních zahra vstupům do hal, východům atd. Pokud potřebujete poradit s výběrem podlahového konvektoru, kontaktujte prosím naši technickou podporu na tel. Dokumenty, vizualizace a fotografie nesoucí značku ISAN a prezentující produkty ISAN jsou výhradně vlastnictvím ISAN Radiátory s. Get without the ads. Skip trial month free. Receptář prima nápadů - Konvektory MINIB Konvektory Minib.


Unsubscribe from Konvektory Minib. Korado koraflex fk economic u 100x15xpodlahový konvektor -. KORADO termopohon ventilu Z-LREG-012. PODLAHOVÉ KONVEKTORY v sortimentu eshopu Topení-koupelny. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu.


Konvektory jsou topná tělesa určená k zabudování do interiéru místností, kde je můžete použít například do podlah, soklů nebo parapetů.

Ve Vaší domácnosti můžete tak efektivně topit a zachovat si tak jedinečný design interiéru. Stavěcí šrouby slouží k horizontálnímu vyrovnání vany konvektoru. Před zabetonováním musí být konvektor zafixován do podlahy pomocí kotvících šroubů, které zabrání vertikálnímu posunu konvektoru při následném zalití betonem. OraFleX – pODlahOVé kOnVektOry s přirOzenOu kOnVekcí Konve.


Při zalévání betonem je. Uvažuji o plynovém kondenzačním kotli, který je. Protože dokáže nabídnout vysoký tepelný i chladicí výkon, je předurčen být hlavním zdrojem. Nakupujte za akční ceny u specialistů na topení. Jedná se o konvektor s ventilátorem a mřížkou světlý bronz.


Jsou určeny k vytápění rodinných a bytových domů, administrativních budov i nebytových prostor. Vhodné k přidání do teplovodních systémů ústředního topení s nejvyšším provozním přetlakem vody MPa. Vysoká účinnost výkonu, výborné řešení i pro tepelná čerpadla. Vyrábí se buď v provedení s ventilátorem - s nucenou konvekcí, nebo bez ventilátoru - s přirozenou konvekcí. Rád bych si pořídil krycí mřížku.


Můžete mi, prosím, poradit, které mřížky z Vaší pestré škály jsou vhodné pro tento typ konvektoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky