pátek 1. listopadu 2019

Nízký roštěnec cena

Dělí se na dvě části – vysoká roštěná se nachází v přední části řezu a nízká roštěná v zadní. Gurmeti dobře vědí, že kost přidává steaku na aroma i chuti. Pokud si proto chcete vychutnat skutečně kvalitní hovězí, rozhodně doporučujeme dobře vyzrálý nízký roštěnec s kostí. Tukové krytí berte jako malý bonus k této dokonalé lahůdce.


Zásady cookies Prohlížením těchto stránek přijímáte soubory cookies, které slouží k vylepšení a personalizaci našich služeb a marketingu a ke společenské aktivitě.

Hovězí nízký roštěnec na roastbeef. Hřbetní část se nazývá roštěnec. Ukazuje, že zatímco svíčková je umístěná uvnitř pod páteří, hřbet, tedy roštěnec je vně. Když maso oddělí, zůstane šál čistého masa.


Roštěnec se dělí na dvě části, na vysoký a nízký. Dáváte si steak výhradně jen v restauraci? Pak nastal ten správný čas přijmout výzvu a připravit dnes váš první domácí.

S podrobnými radami odnašeho chefa, j. Svalovina nízkého roštěnce je více libová – nemá tolik výrazné mramorování. Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Dalším procházením webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Roštěná – vysoký roštěnec Maso, které pochází ze hřbetu zvířete, se nazývá roštěná neboli roštěnec. Názvem vysoký roštěnec pak označujeme část, která směřuje dopředu k hlavě. Naopak zadní roštěná je všeobecně známá jako nízký roštěnec. Obě části od sebe poznáte jednoduše v řezu. Připravíte z něj známý a velmi vyhledávaný Striploin steak.


Dále se hodí na roštěnky, na dušení, pečení, grilování, steaky a minutky. Další slevy hovězího maso na Kupi. Nízký roštěnec má charakter zadního hovězího masa. Vysoký roštěnec je naopak polovina směřující k hlavě.


Podle plemene a stylu úpravy může roštěnec obsahovat i vrchní tukovou vrstvu, která bývá vysoká až zhruba cm. Při tepelné úpravě dodává tuk masu výbornou chuť a gurmáni. Maso je vždy řádně vyzrálé (odvěšené) tak, abyste v kulinářské úpravě dosáhli té nejlepší chuti.

Vyzrálý hovězí nízký roštěnec bez kosti (Striploin steak) 500g. Z jeho středu pocházejí oblíbené rib eye steaky, jejichž obvod lemuje tuk zaručující šťavnatost masa po tepelné úpravě. Naší prioritou je čerstvost a kvalita. Maso pro vás připravujeme ručně, vždy po objednání.


Váha dané porce a stejně tak konečná cena se tedy mohou nepatrně lišit! Případné zvláštní požadavky neváhejte uvést do poznámky. Složení: nízký roštěnec bez kosti. Původ: Česká Republika.


Výrobce: Maso Jirman s. Přepočítaná cena je pouze orientační, protože nejsme schopni zajistit přesnou hmotnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky