čtvrtek 7. listopadu 2019

Ventilátor pod radiátor

Ventilátor pod radiátor

Ventilátor pod radiátor. Prietokom vzduchu rozmiestňuje teplý vzduch z radiátora po miestnosti. Zmiešava tak chladný vzduch s teplým a odstraňuje chladné miesta vo vykurovanej miestnosti. Zvyšuje účinnosť radiátorov až násobne. Radiátor se tím pádem rychleji ochlazuje a výstupní teplota vody může být až o 17°C nižší.


Ventilátor pod radiátor

To znamená, že se do místnosti přemístí o 13°C více. Průtokem vzduchu rozmisťuje teplý vzduch z radiátoru po místnosti. Směšuje tak chladný vzduch s teplým a odstraňuje chladné místa ve vytápěné místnosti. Ak hľadáte spôsob, ako zvýšiť svoj tepelný komfort alebo urýchliť zohriatie miestnosti po zapnutí kúrenia, ventilátor pod radiátor Termík je riešením pre vás.


Jeho návratnosť je zhruba. Pomocou závesných hákov ale slúžia aj so starými liatinovými radiátormi. Ak vaša kotolňa nekúri dostatočne a neviete susedov v paneláku presvedčiť, aby ste si objednali viacej tepla, použite ventilátor pod radiátor a zakúrte si sami. Táto investícia sa vám vráti finančne už po jednej vykurovacej sezóne, ale pohodu doma. Termík je přídavné zařízení pod radiátor , který svým silným průtokem vzduchu přemísťuje teplý vzduch po místnosti.


Ventilátor pod radiátor

Návratnost už za jednu sezónu! Termik je kvalitní český výrobek. Jedná se o přídavné zařízení pod radiátor , který svým silným průtokem vzduchu přemisťuje teplý vzduch po místnosti. Pomáhá tak v místnosti smíchat studený vzduch s teplým a tím z ní odstraní chladné místa. Výrazné zvýšení účinnosti.


Velmi jednoduchou montáž zvládne i laik. Termík je ventilátor pod radiátor od spoločnosti CEL, s ktorým získate úsporu energií za kúrenie. S Termíkom máte vyhriatu izbu už za minút.


Rad malých veľmi tichých ventilátorov, ktoré sú pripevnené zospodu radiátora, urýchlia prietok teplého vzduchu radiátorom, a tým až 5x zrýchli ohriatie vzduchu v miestnosti. Nevyhazujte peníze komínem. Termík je prídavné zariadenie pod radiátor , ktorý svojim silným prietokom vzduchu premiestňuje teplý vzduch po miestnosti.


Nízka spotreba, inteligentné. The smart and efficient radiator fan. Boost the warmth, save energy and get money off your heating bill. Dáta o firmách a štátnych organizáciach: verejné obstarávania, centrálny register zmlúv, prepojenia obstarávateľov a dodávateľov, údaje z vestníka verejného obstarávania na jednom mieste. Rad malých veľmi tichých ventilátorov, ktoré sú pripevnené zospodu radiátora, urýchlia prietok teplého vzduchu radiátorom, a tým až 5x zrýchli ohriatie vzduchu vo vyhrievanej miestnosti.


Radikální odpověď na zdražování energií! The leading supplier of designer radiators and towel warmers. View this product in our showroom. Termík ventilátor pod plechový radiátor ventilátory. Ušetřete za energii a teplo ve své.


Tu môže byť aj vaša súťaž – kontaktujte nás! RadiatorBooster zvyšování efektivity radiátoru. S termiky máte vyhřátý pokoj již za minut. Je téměř nehlučný (asi jako ventilátor počítače), takže o něm ani nebudete vědět.


Ventilátor pod radiátor

Vzpomenete si na něj vždy až při pohledu na nižší účty za teplo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky