středa 27. listopadu 2019

Vložka s výměníkem

Zděná krbová vložka vyčaruje pohádkovou domácnost Zděný krb je jeden z nejlepších způsobů, jak si doma dopřát přirozené teplo. S prosklenými dvířkami navíc nepřijdete ani o jedinečné vizuální efekty, které umí ztvárnit pouze přirozeně čistý oheň. U plamenů ohně se dobře relaxuje, hraje, pracuje i usíná. Krbové vložky s výměníkem jsou vhodné pro ty z Vás, kteří si chtějí postavit krb podle sebe.


Navíc ohřívají vodu, kterou dodávají do bojleru, topení či do akumulační nádrže. Přívod externího vzduchu se ovládá pomocí táhla.

Tato teplovodní vložka má účinnost celých procent. Teplovodní krbová vložka vysoké kvality za super cenu. Krbová vložka s výměníkem zakoupená u nás, Vás zahřeje pohledem i cenou.


Nabízíme krbové vložky s výměníkem od výrobců HS Flamingo,Haas Sohn,Kratki. Olomouci a dalších partnerských výdejních míst (firma TOPTRANS) po celé České a Slovenské republice. V naší nabídce naleznete různé rozměry krbových vložek s teplovodním výměníkem o různém výkonu.


Opravdu na místnosti potřebujete resp kW ? Hodnocení produktu:.

W, ocel, 1kg, 8mm, 6mm. Průhledová krbová vložka Prity 2C Ws teplovodním výměníkem , oboustranným prosklením a litinovými dvířky. Výměník je vyroben ze žáruvzdorného plechu síly 4-mm o objemu 28. Krbová kamna s výměníkem na vodu slouží k ohřevu užitkové vody a jsou tedy ideální pro napojení na radiátory, akumulační nádrž, nebo bojler.


Díky tomu získáte opravdu univerzální a velmi ekonomický způsob vytápění domu. Jsou vhodné pro vytápění především tzv. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


V porovnání s krbem vyžaduje krbová vložka složitější instalaci, ale její účinnost je poté výrazně vyšší. Díky inovované technologii teplovodního výměníku ušetříte velké náklady na vytápění a přitom si budete užívat pohled do krásně hořícího krbu v obývacím pokoji. Speciální kategorií jsou kombinované krbové vložka s výměníkem na dřevo a pelety (systém MOCARI od firmy Moretti). V poslední letech jsou značně žádanou alternativou automatické krbové vložky na pelety s výměníkem (Fire Place Klover, Idropellbox Edilkamin, Marcus a Giove a Saturno Eva Calor a Ravelli HRB1aj.).


Odborné poradenství a servis. Možnost dopravy zdarma. Vše pro topení a čerpadla. Kamnové vložky s teplovodním výměníkem.


U vložek s variabilním rozložením tepla je možné upravovat ohřev teplé vody podle přání a potřeby. Zobrazit všechny podobné produkty Předchozí produkt Další produkt Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Hledáte řešení, díky kterému byste mohli rychle a pohodlně vytopit více místností?

Pak se podívejte po krbových kamnech s výměníkem. Jaké jsou hlavní výhody krbových kamen s teplovodním výměníkem ? Pokud jste se až dosud báli, že s koupí krbové vložky a výstavbou krbu domů přinesete i nepořádek, špínu a prach, pak vaše obavy můžete nechat shořet jako voňavé dřevo, které si přiložíte do svého vysněného krbu. Moderní krbová vložka se zadním přikládáním je skvělé řešení pro všechny, kteří si nechtějí kazit styl interiéru krbovým nářadím ani.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky