čtvrtek 14. listopadu 2019

Veřejné finance v teorii a praxi

Výklad začíná vysvětlením základních pojmů včetně otázek veřejné volby, pokračuje problematikou tvorby, plnění a kontroly státního rozpočtu, věnuje se hlavním problémům spojeným s veřejnými výdaji a faktorům, které je ovlivňují, veřejným zakázkám a PPP. Najděte si knihu v největším e-knihkupectví na světě a pusťte se do čtení na webu, v t. MUSGRAVE, Richard Abel and Peggy B. Veřejné finance v teorii a praxi. Translated by Věra Kameníčková.

Je autorem více samostatných monografií se zaměřením na veřejnou správu, veřejné finance a metodologii vědy.

V rámci svého odborného působení se zaměřuje na problematiku optimalizované alokace zdrojů a efektivnosti ve veřejném sektoru. Po stručném seznámení se základními teoretickými koncepty se autoři soustředí na praxi veřejných financí České republiky a EU. Vážení zákazníci, knihy si u nás můžete nadále objednávat s doručením Českou poštou , GLS, Zásilkovnou či s vyzvednutím na našich výdejnách v Brně, Praze a Plzni.


Read reviews from world’s largest community for readers. Dotýká se témat veřejné volby, státního rozpočtu, veřejných zakázek, veřejných příjmů, fiskálního federalismu, sociálního zabezpečení a fiskální politiky.

Je vysokoškolským učitelem a vědecko-výzkumným pracovníkem. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Reliable information about the coronavirus (COVID-19) is available from the World Health Organization (current situation, international travel).


Kč v knihkupectví Levneucebnice.

Publikace pomůže čtenáři. Numerous and frequently-updated resource are available from this WorldCat. Nakupujte knihy online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus!


Hodnocení, recenze, zajímavosti a informace o knize. Vitajte v Martinuse, súhlasíte s ukladaním cookies? Knihovna je do odvolání uzavřena, všechny plánované akce se ruší.


Because it is not possible to obtain sufficient revenue to finance local government functions from benefit taxation or user charging, it is necessary to use. Využijte naše služby z domova. Verejne finance teorie a praxe.


Krizový management ve veřejné. Pokud chcete o této knize vědět více, zkuste prosím některý z obchodů, který má knihu v nabídce.

Podrobnější popis bohužel není k dispozici. Jsme veřejná univerzální knihovna, kterou může využívat úplně každý. Ostravská univerzita používá na svých webových stránkách soubory cookies i další analytické nástroje. Naším posláním je získávat, zpracovávat, uchovávat a poskytovat informace, literaturu a další kulturní hodnoty.


Teorie veřejné volby, specifikum rozhodování ve veřejném sektoru. Postupy rozhodování a jejich vliv na výsledek rozhodování. Politický a volební systém v ČR, financování politických stran.


František Ochrana, Alena Maaytová, Jan Pavel. Prepáčte, tento produkt už nie je na sklade. Pojmy: veřejné statky, veřejný sektor, veřejné finance , rozpočtová soustava, veřejný rozpočet. V prípade záujmu si ho môžete zarezervovať.


Popis: tvrdá väzba, počet str. Náš internetový obchod naďalej funguje v normálnom režime, objednávky však posielame len kuriérskou službou. Osobný odber objednávok v Martine je možný v pracovných dňoch od hod. Naše kníhkupectvo v Martine je až do odvolania vládneho nariadenia zatvorené.


Odporúčame platbu vopred.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky