neděle 17. listopadu 2019

Servis dražice

Záruční i pozáruční servis je zajištěn prostřednictvím široké sítě partnerských servisních firem. Zákazníkům nabízíme několik možností. Záručný a pozáručný servis je zaistený prostredníctvom širokej siete partnerských servisných firiem.


Ohřívače vody, bojlery Dražice. Bratislava Senec, Pezinok.

DRAŽICE NÁHRADNÍ DÍLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ. Pro usnadnění dohledávání dílu uveďte prosím výrobní číslo vašeho spotřebiče nebo ofoťte výrobní štítek a. DZ Dražice vynikají životností a kvalitou. Záručné a pozáručné opravy elektrických ohrievačov vody, čistenie od vodného kameňa, kontrola anódových tyčí a celkového stavu bojlera.


Náhradné diely a montáž. Také do budoucna chceme pokračovat v rozvíjení naší filozofie, zaměřené na spokojenost zákazníka. Kontaktujte nás či partnery.


Servisní linka je dispozici.

Seznam servisních firem je přiložen ke každému ohřívači vody společně s návodem na montáž a údržbu. Neustále aktualizujeme seznam servisních. Plánujete nákup produktu Dražice OKHE 1a chcete si před nákupem zjistit zkušenosti ostatních zákazníků, kteří koupili produkt Dražice OKHE 1před vámi?


Opravy, servis bojlerů AEG, Electrolux, Dražice , Tatramat - prodej náhradních dílů Jsme autorizovaným servisem a významným partnerem pro řadu značek. Zajišťujeme záruční opravy bojlerů AEG, Electrolux. Rychlá a spolehlivá montáž (instalace) bojleru za dobré ceny. Velký výběr bojlerů Dražice.


Bojlery a bojlírky pro frajerky a frajírky. Komplexní služba s okamžitou reakcí. Dodání a montáž do hodin od objednání. Pozáruční servis na všechny typy: aut.


AIR je klimatizační jednotka typu SPLIT zahrnující vnitřní jednotku, venkovní jednotku a dálkový ovladač. KONTAKTY Družstevné závody Dražice -strojírna s. Mnoho náhradních dílů na bojlery vedeme skladem. Do bojlerů dodáváme anodové tyče, příruby, těsnění, termostaty, teploměry, tepelné pojistky nebo topná tělesa.


Prodej náhradních dílů.

Nabízíme služby pro Prahu a okolí. Tepelná čerpadla NIBE představují technologickou špičku oboru. Každému uživateli našeho ohřívače vody jsou k dispozici firmy, které pro nás zajišťují smluvní servis.


V dále uvedené tabulce pohodlně vyhledejte smluvní servisní firmu, která je nejblíže vašemu bydlišti. Voda, plin, grijanje – instalacija, servis – Grobnik – okolica. Diskuze k produktu Dražice OKCE 1Elektrický zásobníkový ohřívač vody o objemu 1litrů, vhodný pro svislou instalaci.


Opći podaci Mariterm servis d. Rijeka, Dražice 123d , Zamet. Společnost dz dražice (člen skupiny NIBE), největší český výrobce ohřívačů vody a výhradní dodavatel švédských tepelných čerpadel NIBE do České republiky a na Slovensko, sleduje ve svých novinkách pro letošní rok trendy tzv. Pre čo najrýchlejšie vybavenie reklamácie odporúčame kontaktovať priamo autorizovaný servis. Niektoré servisy zaisťujú zvoz zdarma v rámci územia SR, prípadne opravia tovar u vás doma.


Ak nenájdete blízky servis v našom zozname, pozrite sa do záručného listu alebo na stránky výrobcu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky