pátek 15. listopadu 2019

Montáž nezávislého topení webasto

Příjemné teplo ve vašem voze, dobrá viditelnost cesty – a to vše ještě předtím, než vyrazíte na cestu. Na nezávislé topení a klimatizace zajišťujeme montáž a servis. Montáž se provádí v odborném servisu.


Zboží zasíláme na Slovensko i do Evropy. Jaké výhody nezávislé topení přináší: Už nikdy žádné škrábaní zamrzlých oken, sníh a led roztaje ještě dřív než přijdete k autu. Nezávislé topení pro váš vůz.

Je něco příjemnějšího, než nastoupit do vyhřátého auta za chladného a mokrého či sněžného dne a vyjet na cestu s dobrou viditelností? VW Transit T– montáž vzduchového nezávislého topení AIRTOP Webasto. Umístění pod sedačku spolujezdce dle vlastního návrhu. Záruční a pozáruční servis,.


Prosím, použijte minimálně znaky! Vámi vybrané teplovzdušné nezávislé topení či nezávislou klimatizaci namontujeme v naší provozovně či přímo u Vás. Dodatečnou montáží a servisem přídavných nezávislých topení světoznámých výrobců EBERSPÄCHER, ATESO, WEBASTO se zabývá profesionální firma TOP SERVIS – Holan s. Namontujeme držák topení.


Tento držák není součástí univerzální sady a je potřeba ho zakoupit jako součást speciální sady pro montáž topení do vozidla Kia Ceed.

Jelikož tato sada v našem případě neobsahuje nic podstatného, bez něhož bychom se neobešli, montujeme topení bez ní a držák jsme si vyrobili. K jeho produktům patří střešní okna, nezávislá topení , klimatizace a dveřní systémy pro autobusy. Dobré pracovní klima při odpočinku a za jízdy s přídavným topením, klimatizací a střešními okny.


Nabídka nezávislého topení Navrhneme nejvhodnější řešení (doporučíme teplovodní, či teploovzdušné, konkrétní typ) a zpracujeme nezávaznou cenovou nabídku. Neváhejte nás kontaktovat a nechat si navrhnout ideální řesení přimo pro vaše vozidlo, odměnou vám bude komfort, bezpečnost a úspora pěněz. Máme stovky spokojených zákazníků. Garantujeme kvalitní a odbornou práci. Pravidelně se účastníme odborných školení.


Ahoj klubáci, tak je to tady o tomto víkendu proběhne montáž nezávislého topení , snad mám vše potřebné. Nebylo to vůbec jednohuché a už teď vím, že kdybych věděl co vše budu muset sehnat a za jaký peníze, tak do toho znova nejdu (pozor, tohle říkám vždy, než přijde další výzva) Ale pokud se do toho pustíte, tak jako já, tak Vám budu držet pěsti a pokusím. NEZÁVISLÁ TOPENÍ PRO VÁS. Prodej náhradních dílů, záruční a pozáruční servis.


Provádíte montáž nezávislého topení ? Doba montáže se pohybuje v závislosti na vozidle a požadavku zákazníka v průměru je to 8. A to bych nebyl já, abych si to nějak neokořenil. Do fábie jsem to zvládnul na výbornou a do dnešního dne to maká jak o život. Prvotní úvaha byla jaký druh topení zvolit zda analog - ther.


Karavanová plynová topeníprodlužte si letní sezonu. Teplovzdušná topení jsou zárukou klidného spaní TRUMATIC, EBERSPÄCHER, WEBASTO.

Erlan, Pony, Zako kabiny pro Váš klidný odpočinek. Webasto Passat B- usterek w jednym urządzeniu !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky