úterý 5. listopadu 2019

Krbová klapka

Klapka - úzávěr, kterým se krb odděluje od komína. Pokud to konstrukce umožnuje, tak klapka reguluje i hoření. Nabídka projektové dokumentace - projekční kancelář Prozi projekt má ve své nabídce katalogové typové projekty. Komínová klapka Bertrams je část kouřovodu, která má za úlohu v případě vysokého tahu komínu, tento tah zmenšit. Komínové klapky Bertrams patří mezi ty nejlepší na našem trhu.


Krbová klapka

Krbové vložky představují určitou důležitost ve světě vytápění. Zde naleznete různé druhy krbových vložek - od teplovzdušných vložek po vložky plynové, které si ještě specializovaně můžete vybrat podle průměru, výkonu nebo materiálu. Určitě si u nás vyberete to své! Dvířka jsou rozdělené na pecové dvířka, popelníkové dvířka, ohnišťové dvířka, krbová dvířka, vymetací dvířka, revizní dvířka a kompletní kamnové štíty z litiny.


Jsou v naší nabídce v nejrůznějších dekorech, bez povrchové úpravy a také s povrchovou úpravou. Kompletní litinové pece jsou určené k zazdění. Teplovzdušné krbové vložky vytápějí, jak již napovídá název, ohřátým vzduchem.


Krbová klapka

U nás najdete spoustu nejrůznějších typů teplovzdušných krbových vložek. Pro lepší pohodlí při vašem výběru, si můžete vybrat vložky podle průměru, materiálu, nebo výkonu. Výroba a prodej krbů, krbových vložek a veškerého příslušenství.


Skládají se z pevné části (roury) a pohyblivé části (klapky) ovládané táhlem. V dnešní době jsou komínové klapky vcelku nepoužívané, protože krbová kamna i krbové vložky již mají ovládání vzduchu kvalitně vyřešeno. Krbova kamna COM - prodáváme a instalujeme krbová kamna, kachlová kamna, peletová a litinová kamna a krbové vložky.


Fórum, eshop, instalace kamen. V září a listopadu prodej kamen na splátky BEZ navýšení! Příslušenství pro krby a kamna koupit o objednat u OBI. Klapka která není součástí kamen, ale je osazována do kouřovodu kamen, část kouřovodu s klapkou se umísťuje co možná nejblíže odtahovému hrdlu kamen (tj. místu u kamen na které se napojuje kouřovod čili odtahové hrdlo kamen) jejím účelem je zmenšování nebo zvětšování průřezu kouřovodu a tím regulace tj.


Popis: Klapka 1mm pozink s pevným táhlem je určená k regulaci průtoku proudění vzduchu v kruhových rozvodech. Krby, kamna, stavba krbu svépomocí. Umožňuje plynulou regulaci průtoku pomocí otočného táhla.


Krbová klapka

E-shop dodává krbová kamna, krby, sporáky, kamna a krby s výměníkem. Zajišťujeme poradenství a montáž, jsme profesionální kamnáři. Klapka má význam tedy u kamen netěsných a tam kde chceme omezit např. Následující informace platí pro všechna kamna, krbová kamna a krby na dřevo a uhlí včetně teplovzdušných a teplovodních.


Neplatí pro kamna na pelety a plyn, protože tato topidla mají spalinové ventilátory je je nutné použití speciálních kouřovodů s jinými pravidly. SLOVENSKÝ VÝROBCA KRBOV. Tradícia, inovačný prístup a moderné výrobné technológie nám umožňujú predložiť Vám širokú komplexnú ponuku krbových spotrebičov a základných stavebných materiálov. Ahoj pyromani mám dotaz ohledně zakuřování skleněný dvířek u krbových kamen Romotop Evora T. Vyrábíme a dodáváme krbová , kachlová kamna s výměníkem i bez, kamna a vložky pro nízkoenergetické domy, kamna s akumulací, krbové vložky s výměníkem i bez, designové krby značky Romotop.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vybírejte si Kouřovody podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky