čtvrtek 21. listopadu 2019

Usb ohřívač nápojů

Usb ohřívač nápojů

Jeho čaj, nebo káva zůstanou teplé klidně celý den. Stačí tuto podložku zastrčit do portu USB a položit na ni hrnek - ta poté teplotu nápoje udrží na příjemných - 60°C. V okamžiku, kdy budete chtít nápoj vlažnější. S jeho pomocí udžíte teplotu nápoje na úctyhodných 50°C - 60°C, stačí jen postavit hrnek na plotýnku ohříváče a zapojit přes USB kabel.


Usb ohřívač nápojů

USB ohřívač nápojů , USB hub 2. This video is unavailable. Osobně jsem však ohřívač testoval na základní desce s revizí portu USB 2. Navíc mohu potvrdit kompatibilitu ohřívače s. Po zapojení do USB portu, bude stále zahřívat kávu na 50°C. Svou kávu nebo čaj si tedy můžete vychutnávat po dlouhou dobu a nestarat se o teplotu nápoje. Stačí ohřívač zapojit do USB portu a ohřát si hrnek s nápojem.


Dopřejte si pohodlí při práci u svého počítače. Po zapnutí dokáže ohřát a udržet nápoj na. Napájen je pouze z USB konektoru a nevyžaduje žádné další adaptéry.


Instalace nevyžaduje ovladače, stačí ohřívač zapojit do USB a zapnout. Velkou výhodou je, že není potřeba baterie. Slouží totiž zároveň jako USB hub se sloty. Free Shipping Available.


New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Pracujete na počítači a káva nebo čaj Vám chladne rychleji, než jej stačíte upíjet? Zapojte tuto podložku do počítače přes USB port a položte na ni hrnek. Podložka jej bude zahřívat na 50°C. Nebudete se tak muset starat o teplotu nápoje.


Pokud tento ohřívač ve tvaru srdce navíc dáte. Opět pracujete dlouho do noci? Jste už rozmrzelí ze sledování toho jak Vám chladne káva, zatímco se vaše klávesnice stále více a více zahřívá?


Usb ohřívač nápojů

Tato sladce vypadající podložka pod hrnek vám, po zapojení do USB portu, bude stále zahřívat kávu na 50°C. Ohřívač vypadá na první pohled jako plotýnkový vařič, pochopitelně vzhledem k napájení z USB portu se nějak zvlášť rozehřát neumí. Výrobce udává maximální teplotu stupňů, ale udržovaná teplota nápojů zdaleka těchto hodnot nedosahuje a drží se spíše u stupňů.


USB termo podložka ke klávesnici. Bezdrátová myš ve tvaru kurzoru. Dřevěný stolek na tablet. Držák mobilu na volant auta. Elektronický nabíjecí zapalovač USB.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky