úterý 19. listopadu 2019

Zásuvkové rozvodnice

Správna voľba zásuvkovej rozvodnice sa odvíja od výberu vhodnej skrinky, ktorá zabezpečí správnu funkčnosť v závislosti od jej využitia. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. S rôznymi počtami zásuviek a neosadených modulov dávajú možnosť na zapojenie podľa potrieb zákazníka. Rozvádzače a zásuvkové rozvodnice.


S jištěním nebo bez jištění. Ideal for An Teallach, Fannaichs, Beinn Dearg. Od nejlevnějšího Od nejdražšího. U dopravců DP PPL a na odběrných místech je možné platit pouze bezhotovostně! V ponuke máme hneď niekoľko druhov rozvádzačov podľa použitia – dátové, elektromerové a skriňové rozvádzače.


Nechýbajú však ani modulárne a zásuvkové rozvodnice , ktoré si môžete vybrať z viacerých vyhotovení – či už plastové, alebo plechovo-plastové. A 2Vs ochranným kolíkemx vest. Srdcem každé elektroinstalace je elektrická rozvodnice. V našem sortimentu se zaměřujeme na rozvodnice plastové zapuštěné i nezapuštěné.


Od známého výrobce Schneider nabízíme menší bytové rozvodnice pro modulů, které jsou skvělou volbou pro osazení základními jističi a proudovým chráničem. ROZVÁDZAČE ZÁSUVKOVÉ ROZVODNICE Sortiment 1druhov rozvádzačov made in Slovakia so 4-pólovými, alebo 5-pólovými zásuvkami a 230V zásuvkami. Môžu byť v prevedení neistené, istené ističmi, alebo istené ističmi a prúdovými chráničmi. V našej ponuke nájdete rozvodnice a rozvádzače rozčlenené podľa rôzneho druhu použitia.


Každá nová stavba sa začína zdrojom energie, čiže elektromerovým rozvádzačom. Séria ATEX Výrobky do výbušného prostredia zistiť viac. Elektroinštalačný materiál. Vypínače a zásuvky 230V IP- IP66.


Popis a parametre výrobku nájdete v priloženom katalógu. Katalog zásuvkových rozvodnic pro venkovní prostředí 1. Môžu byť bez istiacich prvkov, s miestom na ističe alebo z výroby osadené istiacimi prvkami. Rozvodnice môžu byť osadené 2V alebo 4V zásuvkami.


Všetky zásuvkové rozvodnice v našej ponuke majú krytie min. IP4 takže sú vhodné aj do exteriéru. Rozvaděč elektrický zásuvkový, zásuvková rozvodnice pro rozbočení a napájení jako stavební rozvaděč nebo staveništní rozvaděč.


V nabídce našeho internetového obchodu naleznete rozvaděče v širokém spektru provedení od domovních rozvodnic (bytových) až po elektroměrové rozvaděče. Rozvaděče jsou základním prvkem celé elektroinstalace. Naše stránka používá cookies pro vyšší komfort používání.


Prodej nízkonapěťových elektroinstalačních výrobků v státech. Zásuvkové průmyslové rozvodnice – Zásuvky a vidlice. Bytové rozvodnice – najčastejšie sa používajú v bytoch a rodinných domoch, kde rozdeľujú prívod na zásuvkové , svetelné a ďalšie obvody. Nákupní košík Porovnat produkty 0. Prázdná zásuvková skříň BLOCK se čtyřmi otvory bez prostoru na jištění.


Zásuvkové rozvodnice

SCAME Pilíř nerezový pro zásuvkové rozvodnice BLOCK 4. Použitý materiál je kartáčovaný nerezový plech. Pilíř lze osadit rozvodnicemi řady BLOCK s modul.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky