neděle 10. listopadu 2019

Kotel atmos dc 25

Ve videu Vám názorně ukážeme zatápění kotle, čištění kotle a zprovoznění kotle. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kotle Generátor Dokogen se vyznačují speciálním topeništěm, které je z obou stran vyloženo keramickými tvarovkami, ve spodní části opatřené otvory pro přívod předehřátého primárního vzduchu, zplynovací tryskou s otvory pro přívod sekundárního vzduchu a spodní spalovací komorou s. Tato verze kotle stejné značky je pochopitelně o pár tisíc levnější než jeho mladší a dokonalejší bratříček.


Kotle jsou si v mnoha parametrech podobné, přesto jsou však vyladěny některé detaily. Sestavlja ga zalogovnik, ki je v spodnjem delu obložen z ognjevarno šamotno oblogo z odprtinami za dovod plina in zraka.

Kotel je zařazen do programu KOTLÍKOVÁ DOTACE. GD so jekleni uplinjevalni kotli sodobnejše izvedbe, ki omogočajo zgorevanje suhih lesnih polen. Kotli imajo v zgornjem delu uplinjevalno komoro za nalaganje polen. Gorenje poteka navzdol skozi keramični vložek v spodnjo kotlovsko komoro, ki je obložena z ognje odporno keramiko.


Doporučení firmy ATMOS. Zapojte kotel s akumulačními nádržemi. Je to nejlepší zapojení pro kotle na tuhá paliva, protože zvyšuje životnost kotle a snižuje spotřebu paliva. Jsou konstruovány pro spalování dřeva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle, nebo s použitím tlačného ventilátoru, který vhání spalovací vzduch do kotle.


Kotle jsou určeny pro vytápění rodinných domků, chat, chalup a jiných obdobných objektů.

Porovnáme ho s kotlem od poměrně mladého výrobce, za mnohem vyšší cenu, s dotykovým panelem ATTACK SLX. Celé srovnání a parametry budou platné pro kotel 25kW, oba mají emisní třídu 5. Odborné poradenství a servis. Každý kotel je možné vybavit u zákazníka elektronickou regulací ATMOS ACD pro řízení celého topného systému v závislosti na venkovní teplotě, pokojové teplotě a čase. Tato regulace je schopna řídit i samotný kotel s ventilátorem s mnoha dalšími funkcemi.


Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. To se podepisuje na maximální jednoduchosti provozu. Zásobník paliva může být.


Kotol umožňuje striedanie palív, kúrime peletami podľa toho, aký horák do kotla zabudujeme. V prípade potreby je samozrejmosťou, možnosť kúpiť kotol bez horáka, s tým, že si ho vyberiete neskôr, a alebo. Zplynovací kotel na dřevo ATMOS DC S. Kombinovaný zplynovací kotel na dřevěné brikety a dřevo. Pro topení v tomto kotli je. Myslíte , že by tento kotel natopil nádrže 3x750l a jak dlouho natápíte tyto dvě nádrže.


Hodnocení produktu:. Kotel si snadno nastavíte pomocí několika prvků, včetně spalinového termostatu. Ani jeho pořizovací cena není nijak přemrštěná.


Atmos je zárukou vysoké kvality.

Vrchní dvě komory slouží na spalování dřeva, a to sice na principu generátorového zplyňování dřeva. Uplinjevalni kotel na lesna polena Atm. Jelikož je to novinka od atmosu tak si myslím že asi nic moc tady nezjistíte.


Nic méně atmos udělal dobře že kotel ,, přepracoval,, má trubkový výměník ale elektronika nikde což je prosím ostuda veliká a cena někde 55. Díky integrovanému zásobníku paliva zabere do šířky pouze cm. Téměř o metr víc má ale do hloubky.


Jediným možným topidlem jsou dřevěné peletky, kterých se do zásobníku vejde až 2dm3. Samozřejmostí je splnění podmínek ekodesignu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky