neděle 24. listopadu 2019

Kotle lhenice

Kotle lhenice

Source Quality Products From China. Trade Safely With Full Protection. More Convenient, More Efficient.


Firma vyrábí teplovodní kotle na kusové dřevo, kombinované kotle dřevo - elektřina a kotle s automatickou podávkou paliva na pelety a hnědé uhlí O2. Slovo ředitele Václava Hambergera. Na těchto stránkách připravujeme kompletní seznam kotlů na tuhá paliva. Jde nám hlavně o to, aby každý našel informace na jednom místě a mohl si výrobky vzájemně porovnat.


Jsme tradiční česká firma, která se zabývá výrobou kotlů na tuhá paliva, konkrétně kotle na spalování biomasy. V našem portfoliu najdete plně automatické i kombinované kotle na různá paliva - uhlí, dřevo a pelety. Lhenice Prodej a výroba automatických kotlů. Výroba a prodej kotlů na tuhá paliva pro domácnosti i firmy.


Kotle lhenice

Ekologické vytápění a topení s vysokou účinností spalování a minimální tvorbou škodlivin. Kotle na dřevo jsou konstruovány pro spalování na principu generátorového zplynování dřeva a následného spalování dřevoplynu za vysokých teplot. Hoření dřevoplynu je podporováno ventilátorem, dodávané množství vzduchu je plynule regulovatelné v požadovaném rozsahu výkonu kotle na dřevo.


Kotle v následující tabulce jsou uvedeny ve stejném pořadí jako výrobci - počínaje firmou VERNER a konče firmou MUSIL. V tabulce byly úmyslně vybrány kotle přibližně stejného výkonu okolo kW pro možnost porovnání. Někteří výrobci však kotle tak malých výkonů nevyrábějí. Naše kotle na tuhá paliva jsou spolehlivým a úsporným zdrojem tepla, na který se díky dlouhé životnosti a vysoké kvalitě můžete skutečně spolehnout. Automatické kotle na uhlí, kotle na pelety, kotle na uhlí, kotle na dřevo, automatické kotle.


Kotle lhenice

Značka Protherm je jednou z předních značek v tepelné technice v České republice. Do jejího sortimentu patří kondenzační plynové kotle závěsné i stacionární, elektrokotle, tepelná čerpadla, zásobníky teplé vody, průtokové ohřívače, solární systémy a regulační technika. Teplovodní kotle na dřevo AM Energo, kombinované kotle dřevo - elektřina AM Energo-elektro, automatické kotle na peletky a hnědé uhlí AM Licotherm.


Zplynovací kotle 300KW a vyšší. Stacionární kotle do 49KW. Teplovodní automatické kotle jsou konstruovány tak, aby dokázaly spálit pevná paliva do zrnitosti mm, zejména jde o dřevní pelety, hnědé uhlí ořech ale i kusové dřevo. Ročně umíme vyrobit přibližně 7kotlů o výkonu. Hodnocení firmy AGROMECHANIKA v. Přečtěte si reálné recenze a zkušenosti opravdových zákazníků.


Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Od kotle AM Energo byly odvozeny výkonové varianty AM23Energo a AM43Energo. Dle této již harmonizované normy, ČSN-EN 303- byla odzkoušena celá řada kotlů AMEnergo a získaný certifikát zařadil kotle AM Energo do nejvyšší třídy III. Můžeme Vám doporučit například dřevěné brikety, které je možné okamžitě použít na topení a jsou určené jak pro kamna, tak i kotle nebo krby.


Věděli jste, že tuna dřevěných briket nahradí minimálně prm palivového dřeva? CZ, kde naleznete širokou nabídku zboží z oblasti voda - topení - plyn - sanita - kanalizace. Jmenovitě kotlů na kusové dřevo AM Energo a kotlů na dřevní pelety AM Licotherm.


Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl. Tepelný výkon 26kW (ořech 2:4-25mm), pelety24kW, dřevo –doplňkové palivo. U dřeva je třeba katalyzátor vyměnit za litinový rošt.


Hořák je již po mnoho let také úspěšně zabudováván do již stávajících litinových kotlů na pevná paliva. Společnost LEMISPED CB s. Protože klademe důraz na kvalitu poskytovaných služeb, jsme vlastníkem všech certifikátů a potřebných licencí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky