čtvrtek 21. listopadu 2019

Krbová vložka spartherm

Krbová vložka spartherm

Najmodernejšia technika = moderná krbová vložka = moderný krb. Spartherm Arte 3RL-80h-4S Krb. Trojstranné sklo dvierok, tvarované do tvaru U, je vyrobené z pevného keramického skla z jedného kusu. Takto nič neodvádza pozornosť od mocného tanca plameňov. Ovládanie skla je veľmi jednoduché.


S diaľkovým ovládaním môžu. Německý výrobce s dlouholetou tradicí klade důraz na dokonalé zpracování a dlouhou životnost. Toto je ich poslaním, v kľude a bezpečí svojho domova si vychutnať príjemný relax s rodinou pri ohni.


Ponúkame vám dizajn, projekt a realizáciu krbov, pecí, komínov a mnoho ďalšieho – navštívte naše krbové štúdio v Bratislave a nechajte si vytvoriť cenovú ponuku na mieru. Vyberte si krbové štúdio na ktoré sa viete spoľahnúť. Krbová vložka má žiaruvzdovné sklo so systémom čistého skla. Krb má prívod externého vzduchu.


Záruka: rokov, s možnosťou. Zo širokej škály krbových vložiek Vám odprezentujeme ponuku krbových vložiek, ktoré sú na vysokom stupni kvality a cenovo dostupné. Oceľová konštrukcia, výsteľka šamot a vermiculit. SPARTHERM - je synonymom toho, čo je moderné, kvalitné a dizajnové v oblasti vykurovacej techniky. Pre mnohých ľudí je tento názov neoddeliteľne spojený so zakladateľom.


Hodnocení produktu:. W, ocel, 1kg, 1mm. Všechny modely jsou vyráběny s pověstnou německou precizností. Vysoká kvalita materiálu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Krbová vložka spartherm

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Z pohledu ceny se tyto krbové. Průhledová krbová vložka Prity 2C Ws teplovodním výměníkem, oboustranným prosklením a litinovými dvířky.


Výměník je vyroben ze žáruvzdorného plechu síly 4-mm o objemu 28. Kolem kamen - univerzální rozcestník firem KK Poker, Brula Distribution a Fire Factory pro ty, kteří to s topením myslí opravdu vážně. Fotografie jsou pouze ilustrační. K příjemné atmosféře ve vašem interiéru může přispět i krásný krb s krbovou vložkou, který lze navíc využít i jako doplňkový zdroj tepla.


Sklo krbové vložky je z dvou kusů čili není ohýbané. Krbova vlozka spartherm najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Hloubka (v cm) 4Výkon (v kW) Typ paliva Dřevo Připojení (v mm) 2Vnitřní materiál Litina Vnější materiál Ocel a litina Systém s. We look at the data, spartherm. The website server is using IP address 77.


Website ping to the server is timed at 8ms.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky