pátek 8. listopadu 2019

Vodoměry brno

Vodoměry brno

Nabízíme ověřování vodoměrů všech rozsahů. Pro firmy ověřujeme průmyslové vodoměry až do DN 300. Poskytujeme komplexní služby v oblasti oprav a servisu pro vodoměry , měřičů tepla a souvisejících technologií.


Město Brno začne postupně zavádět vodoměry , které umožní dálkový odečet spotřeby vody. Rozhodli tak brněnští radní, kteří tímto úkolem pověřili společnost Brněnské vodárny a kanalizace. Tato společnost pro město zajišťuje jak provoz vodovodu, tak nákup a obměnu vodoměrů.


SMART vodoměry Brno Brněnské vodárny a kanalizace, a. V oblasti měření vody investují do rozvoje systému umožňujícího dálkové odečty spotřeby vody. Repasované vodoměry jsou vodoměry , které již byly demontovány z nějakého objektu, byly doručeny na státní zkušebnu, která vodoměry přezkoušela a opět uvedla do oběhu. Tyto vodoměry jsou levnější variantou, jedná se ovšem o vodoměry staré a tudíž přesnost měření u nich není tak dobrá jako. Výměna vodoměrů: Společnost PH TRADE s. Vodoměry je možné doplnit o dálkový rádiový odečet při kterém není nutný vstup do bytů.


Technologii dálkového odečtu spotřeby je možné přímo nainstalovat pouze na kompatibilní vodoměry. Bohužel, ne všechny tuto podmínku splňují, proto Brněnské vodárny a kanalizace, a. Brnem začaly nahrazovat stávající vodoměry novějšími typy. Firma František Pokorný.


Mějte její spotřebu pod kontrolou s vodoměry společnosti ENBRA. Ať se jedná o měření spotřeby v bytě či v průmyslovém provozu, na vodoměry ENBRA se vždy můžete spolehnout: zaručují přesné a spolehlivé měření, dlouhou životnost a stabilitu metrologických parametrů, v našem sortimentu naleznete vodoměry vyhovující široké škále požadavků. Neovlivnitelné vodoměry pro SVJ v AKCI, montujeme a dodáváme vodoměry s dálkovým odečtem. Mokroběžné neovlivnitelné vodoměry a velmi přesné vosoměry SMARTm D vybavené integrovaným RF modulem.


Vodoměry brno

Měření a rozúčtování tepla, vodoměry , měřiče tepla. Distribuce regulační a měřící techniky pro topení a rozvody vody, pravidelné kontroly a montáže vybraných zařízení. Servis a výměna vodoměrů a indikátorů topných nákladů. Ne všechny vodoměry jsou kompatibilní s technologií dálkového odečtu. Město proto ve spolupráci s Brněnskými vodárnami a kanalizacemi postupně zajišťuje náhradu stávajících vodoměrů za novější typy.


O využívání dálkového odečtu si pak musejí zákazníci požádat přímo na zákaznickém centru vodáren. Připravujeme otevření dvou nových poboček v Brně a Olomouci. Z dosavadních poznatků víme, že současný trh potřebuje především prokazatelné a hlavně spravedlivé rozúčtování nákladů na spotřebu vody a tedy maximálně přesné bytové vodoměry co nejodolnější proti zneužití, navíc pokud možno s možností bezdrátového přenosu dat tak, aby nemuselo být. Jsme přímým distributorem a velkoobchodem pro vodoměry , měřiče tepla, které dovážíme přímo od výrobce.


Vodoměry brno

V rámci energetického managementu a monitorování vodoměrů, elektroměrů, plynoměrů, atd. Benešov Beroun Blansko Pražská Brno Brno (voda-topení-plyn) Břeclav Česká Lípa České Budějovice Hrdějovice České Budějovice Litvínovice Dačice Děčín Frýdek-Místek Havířov Hlinsko Hodonín Hořovice Hradec Králové Cheb Chomutov Chrudim Jeseník Jičín Jihlava Jindřichův Hradec Kadaň Karlovy Vary Karviná Kladno. Provádíme ověřování a opravy bytových, domovních a průmyslových vodoměrů a měřičů tepla. Dodáme Vám kotle plynové, kondenzační i na tuhá paliva, ohřívače vody plynové, elektrické, solární systémy a tepelná čerpadla včetně projekce a montáže vytápění. Měřící technika pro vodárenství.


Domovní a průmyslové vodoměry. Příslušenství k vodoměrům. Indukční průtokoměry pro čistou i odpadní vodu. Vítejte na stránkách společnosti THERA Energo, spol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky