pátek 12. dubna 2019

Teplovzdušné topení do auta

Jednodušší variantou je teplovzdušné topení , používané zejména u kamionů. Na rozdíl od teplovodního je vyrobeno z hliníkové slitiny, funkčnost je obdobná. Jeho montáž je poměrně rychlá, umísťuje se však pouze do kabiny.


Hodí se pro delší dobu topení , proto jej využijí právě dálkoví řidiči při přestávkách. Je jedno, kde zaparkuješ.

Celou noc ti bude teplo. Prodám horkovzdušné naftové topeni na 12V výkon 5-5KW,výkon lze regulovat digitálním termostatem s dálkovým ovládáním. Jednoduchá montáž, montážní materiál dle fota je součástí dodávky.


Je vhodné pro delší dobu topení , proto jej využijí právě dálkoví řidiči při přestávkách. Nezáleží na tom, kde zastavíte vozidlo. Kdykoli si zahřejte kabinu, a to během pár minut.


Teplo se vytváří spalováním aerosolu nafty v samostatné komoře. Topení do auta s ventilátorem 12V, 150W, GEKO.

Nabízíme nezávislá topení Webasto, Eberspächer, Planar a Defa. Vámi vybrané teplovzdušné nezávislé topení či nezávislou klimatizaci namontujeme v naší provozovně či přímo u Vás. V následující recenzi se dozvíte, které topení do auta bude nejlépe vyhovovat vašim potřebám.


Nezávislé topení je zařízení, které je schopné ohřívat vzduch, případně motor vozidla nezávisle na jeho chodu. Srdcem každého takového topení je spalovací komora do které je pomocí ventilátoru vháněn spalovací vzduch, který je míchán s benzínem či motorovou naftou přiváděnou z nádrže vozidla pomocí výkonného palivového čerpadla. Příslušný softver nahraje do topení smluvní servis. Oládání má nový vzhlad i má nové funkce. Tím přináší nejen komfort pro řidiče a osádku a možnost temperování prostoru pro náklad.


Na rozdíl o jiných druhů topení , jako je plyn nebo dřevo, je toto naftové topení nejbezpečnější způsob, jak se ohřát. Není potřeba mít spuštěný motor naprázdno jen kvůli teplu v kabině. Skip navigation Sign in. This video is unavailable. Teplovzdušné topení do karavanu Webasto Jiří Škopek.


Montuje se převážně do nákladních vozidel, dodávek, karavanů a také lodí. U teplovzdušného topení dochází přímo k ohřevu vzduchu, který je poté rozváděn na požadované místo ve vozidle rozvody vzduchu. Tým prináša nie len komfort vodičovi a posádke vozidla a možnosť vykurovať nákladný priestor ale aj výrazné zníženie nákladov na prevádzku vozidla.


Nezávislé teplovzdušné kúrenie je určené k ohrevu vzduchu v kabíne alebo nákladovom priestore vozidla a to nezávisle na chodu motora.

Vyhřívání a klimatizování sedaček. VYBAVENÍ - karavany, obytné vozy, jachty. Dá se snadno namontovat jak do kabiny, tak do úložného prostoru či pod podlahu.


Dokonalý komfort zajišťují praktické ovládací prvky, například digitální spínací hodiny Eberspächer nebo inovativní ovládání přes telefon - EasyStart Web. Nepředehřívá motor a tepelný okruh vozu, což je to, co chcete, než vyrazíte v zimě(aby se i auto mělo dobře – menší spotřeba a opotřebení motoru hned po vyjetí). Například BMW ovládání integruje do svého klíčku s displejem, přes který ovládáte například i dálkové parkování. Prosazují se však i mobilní aplikace.


Po spárování s autem lze ovládat právě i topení , což využívá například Volvo, byť systém Volvo on Call přišel do České republiky se zpožděním. Plynové topení pro obytná auta Truma Combi. Převratnou novinkou s ohledem na přizpůsobení konstrukci obytných aut je bezesporu topení firmy Truma s prostým názvem Combi.


Protože nezávislá topení Webasto jsou skutečně všestranná, pokud jde o příjemné klima! Je něco příjemnějšího, než nastoupit do vyhřátého auta za chladného a mokrého či sněžného dne a vyjet na cestu s dobrou viditelností? Ventilátor do auta 12V Ventilátor do auta 12V Radiátor s ventilátorem a ventilátor v jednom - má spínač:.


Pokud chcete vyzrát nad námrazou a při vstupu do svého vozu si užívat příjemné pokojové teploty, pořiďte si společníka, kterým je právě nezávislé topení z našeho e-shopu neztop. Užitečné vlastnosti ventilátorů do auta. Oscilace – kmitání ventilátoru za strany na stranu.


Zajistí cirkulaci vzduchu ve větším prostoru. Ohřev – funguje dříve než topení auta , takže urychlí odmrazení či odmlžení čelního skla v zimním období.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky