úterý 2. dubna 2019

Litinové radiátory

Litinové radiátory

Litinové žebrové radiátory , neboli litinové článkové radiátory jsou na našem trhu nejdelším účastníkem. Jejich odhadovaná životnost je - let. V rámci výrobního procesu a jejich konstrukce se tyto radiátory nechají uzpůsobit dle potřeby na jednotlivý počet požadovaných litinových článků a to dodatečným přidáním, nebo jejich odebráním.


Příslušenství (dopojovací ventily, rozety, konzoly pro zavěšení na stěnu, atp.) je dodáváno zvlášť zabalené v kartónové krabici na palet s radiátory. Společnost VIADRUS vyrábí litinové radiátory jak v klasickém, tak i moderním designu tzv. Kvalitní litinové radiátory.


Přijďte se podívat na litinové radiátory v PRAZE a BRNĚ. Poradíme Vám s výběrem vašich nových litinových radiátorů. Doprava zadarmo po celé ČR. Litinový radiátor ve dvou variantách: stojící na podlaze nebo namontován na zdi.


Litinové radiátory

Proto je pro ohřev litinového otopného tělesa zapotřebí více energie než pro ohřev panelového. Litinové radiátory mají díky své mohutné konstrukci větší vnitřní objem než panelové radiátory. Na druhé straně lze říci, že tuto nevýhodu litinové radiátory kompenzují díky výrazně delšímu sálání resp. Litinové verze článkových radiátorů se používají většinu při rekonstrukcích, kdy je třeba zachovat původní ráz interiéru.


Není to však nutná podmínka, v jakémkoliv stavení mohou jako topení směle zastoupit i modernější varianty. Teplo vedou pořád stejně dobře, jako. Prodám litinové radiátory , byly připojeny na otopný systém - zcela funkční, netekly, měním kvůli rekonstrukci a přechodu na podlahové topení. Celkem kusy velké dlouhé (na fotkách), 1x koupelnový vysoký (na fotce), 1x trubkový chodbový (na fotce), 1x malý krátký (chybí na fotce) a ještě 1x koupelno. Litinové retro radiátory jsou pro mnohé symbolem stáří a mohutnosti.


Ta je dána za prvé již zmiňovaným větším objemem vody v. Pokud hledáte náhradu za Vaše staré litinové radiátory nebo chcete úplně nové a potřebujete poradit? Kontaktujte naši technickou podporu na tel. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů litinové radiátory. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Litina výborně vodí teplo a proto poskytují litinové radiátory dlouho příjemné teplo. Pro další zajímavé rady a nápady o bydlení si. Můžou se vyrábět v různých barevných variantách.


Mají volitelné příslušenství. Těchto vlastností se stále více využívá k šetření energií. Nízkoteplotní instalace s kondenzačními kotli, s tepelnými čerpadly nebo se solárními panely se budou doplňovat hliníkovými radiátory. V naší nabídce najdete kvalitní radiátory deskové, koupelnové a žebrové různých provedení a barev, včetně ručních a termostatických hlavic, ventilů a šroubení. Na druhou stranu ale litinové hřejí delší dobu, než vychladnou.


Tyto bloky se pak vzájemně sestavují v otopná tělesa, vsuvkami podobně jako litinové články. Moderní radiátory je možné bez problému kombinovat se všemi zdroji tepla, včetně tepelných čerpadel a plynových kondenzačních kotlů. Díky své konstrukci obsahují deskové radiátory menší množství vody a dokážou tak pružněji reagovat na změny teplot v místnosti. Radiátory se zpravidla umisťují před okenní parapety.


Nedochází tak ke zbytečnému přetápění místnosti. Obě varianty využitého materiálu jsou srovnatelně energeticky náročné, trochu odlišně však pracují s teplem. Ocelové radiátory vytvoří v místnosti subjektivní pocit tepla téměř okamžitě.


Stejně tak rychle však tento dojem zmizí, pokud radiátor vypnete. Námi povrchově upravované litinové radiátory najdete v nabídce většiny renomovaných topenářských velkoobchodů po celé republice. Naše firma s úspěchem dodávala radiátory na význačné stavby po celé ČR. Zajímavý je vývoj skladby našich zákazníků.


Jestliže dříve byli investory převážně školy, vojenské. V současné době stále probíhá přeceňování na našem e-shopu. Pokud si objednáte nepřeceněné zboží, bude Vám cena upřesněna naším zaměstnancem.


Děkujeme za pochopení a omlouváme se za případné komplikace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky